Căutați ceva spectaculos pentru machiajul de sprâncene? Produsul cremos, rezistent la apă și precis Nanobrow Eyebrow Pomade este definiția sprâncenelor perfecte, fără nevoia retușărilor în niciun moment al zilei! Umpleți arcurile cu culoare, oferiți-le forma dorită și trasați fire de păr suplimentare dacă este necesar să camuflați zonele rare.

recenzie Nanobrow Eyebrow Pomade

Nanobrow Eyebrow Pomade – pomada perfectă pentru machiajul sprâncenelor

Această pomadă de sprâncene este un cosmetic unic. Niciun alt produs nu are acoperire atât de completă, fiind maleabil în același timp! Este o metodă de a obține sprâncene frumoase unde fiecare linie este creată cu cea mai mare precizie. Sunteți deja familirizate cu Nanobrow Eyebrow Pomade? Este o pomadă minunată, precisă, de întărire cu o textură cremoasă care adaugă strălucire, mapează sprâncenele și le umple cu o culoare bine pigmentată. Orice goluri vor fi complet camuflate și veți putea trasa fire de păr suplimentare pentru a vă îngroșa vizual arcurile. Spuneți la revedere sprâncenelor subțiri și machiajului imperfect! Această pomadă de sprâncene vă garantează o stilizare plăcută și facilă a sprâncenelor, fără retușări de-a lungul zilei. Cele trei nuanțe frumoase oferă rezultate finale încântătoare, naturale.

Nanobrow Eyebrow Pomade – pomadă de sprâncene

Disponibil in mai multe culori:  

Nanobrow Eyebrow Pomade – conceput pentru toate tipurile de sprâncene!

O veți adora indiferent de tipul de sprâncene pe care le aveți: subțiri, aproape invizibile sau dezordonate și stufoase. Cosmeticul Nanobrow este alegerea perfectă dacă doriți arcuri accentuate și expresive care să se potrivească feței dumneavoastră. Vă va ajuta să creați un machiaj impecabil de sprâncene fără nevoia de a folosi alte produse!

Un aspect expresiv sau un machiaj delicat?

Pomada are o textură densă care garantează acoperire completă și un aspect accentuat. Totuși, merită reținut că este, de asemenea, minunată pentru crearea unui machiaj mai subtil de zi, mai ales dacă aveți sprâncenele mai degrabă groase, dar rare. De asemenea, utilizarea sa va fi benefică dacă forma sprâncenelor dumneavoastră nu vă satisface – pomadă vă permite să creați linii similare firelor de păr care rezultă în sprâncene mai groase vizual.

pomadă pentru sprâncene rezistentă la apă

Nanobrow Eyebrow Pomade – efect ombre de sprâncene

Știați că Nanobrow Eyebrow Pomade este un produs minunat pentru a crea un efect ombre la nivelul sprâncenelor? Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o nuanță și să folosiți mai puțin produs la nivelul părților interioare ale sprâncenelor și mai mult în zona cozilor. Dacă preferați rezultate similare celor profesionale în machiaj, folosiți două nuanțe de Nanobrow Eyebrow Pomade (una mai deschisă și una mai închisă) și amestecați-le în partea din mijloc a arcului. Pomada este disponibilă în câteva variante diferite de culoare care se potrivesc bine între ele.

Un efect durabil în machiajul sprâncenelor

Dacă machiajul durabil este important pentru dumneavoastră și vă doriți ca acesta să fie impecabil în orice situație, la piscină, în timpul sesiunii de antrenament, etc., atunci Nanobrow Eyebrow Pomade este concepută pentru dumneavoastră deoarece este rezistentă complet la apă! Va rezista toată ziua, fără a se întinde sau șterge.

Nanobrow Eyebrow Pomade – aplicare simplă, machiaj ușor

Machiajul de sprâncene nu trebuie să fie obositor sau îndelungat! Pomada unică cu formulă rafinată vă va ajuta să efectuați machiajul în mai puțin de câteva minute! Cum să procedați? Colectați o cantitate mică de produs pe o pensulă și conturați sprâncenele, creând o formă perfectă. Apoi, umpleți sprâncenele cu culoarea aleasă. Folosiți periuța precisă cu care este echipat setul – plată, mică și unghiulară.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)