Orice femeie visează la o privire seducătoare. Cu toate acestea, nu orice femeie se poate lăuda cu gene bogate în mod natural, deoarece acestea sunt adesea fragile și au tendința de a cădea sau de a se rupe. Genele naturale sunt, de obicei, firave și subțiri. Astăzi, însă, fiecare femeie poate să-și pună extensii de gene fără ajutorul unei cosmeticiene, datorită extensiilor de gene DIY Lash Extensions!

extensii de gene

Este posibil să îți aplici extensii de gene fără a merge la o cosmeticiană?

Cele mai multe femei aleg să viziteze o cosmeticiană pentru un tratament semipermanent de extindere a genelor. Acesta durează între 2 și chiar 3 ore pentru a fi finalizat, deși rezultatul poate dura până la 2-3 săptămâni. Totuși, această metodă nu este perfectă.

Adezivul pentru gene, precum și genele false prea grele, au un impact negativ asupra genelor naturale. După mai mulți ani de extensii de gene semipermanente, genele devin slăbite și pot, de asemenea, să înceapă să cadă.

În plus, extensiile de gene semipermanente nu reprezintă o soluție pentru fiecare femeie. Nu toate vor fi încântate de rezultatele de lungă durată care nu pot fi schimbate sau date jos atunci când vor dori.

În acest caz, genele tip cluster (smocuri) Nanolash – DIY Lash Extensions ar putea fi soluția! Aceste smocuri sunt concepute pentru o aplicare DIY, care poate fi realizată în confortul propriei case în doar 10 minute.

Gene false smocuri DIY Lash Extensions – descoperă acest produs premium!

DIY Lash Extensions este un produs premium. Brandul Nanolash a făcut toate eforturile necesare pentru a satisface nevoile celor mai exigente femei. Genele cluster gata făcute pentru aplicarea DIY sunt disponibile în două versiuni:

 • o cutie individuală- constă în 36 de smocuri în 8 stiluri la alegere și 3 lungimi (10, 12 și 14 mm) la fiecare cutie;
 • un kit complet de extensii de gene – pe lângă genele cluster, acesta include accesorii suplimentare, cum ar fi un bonder, un sealer, un remover și un instrument de aplicare a genelor de la Nanolash.

Producătorul garantează că utilizarea la domiciliu a extensiilor de gene cluster nu necesită experiență anterioară. Aplicarea în sine ar trebui să dureze doar 10 minute și să reziste până la 5 zile.

extensii de gene nanolash

Cum se aplică DIY Lash Extensions?

Utilizarea de gene false DIY Lash Extensions este complet lipsită de griji. Acest lucru se datorează calității deosebite a produsului, conceput pentru a face ca aplicarea DIY să fie cât mai ușoară posibil. Tot ce trebuie să faci este să:

 • aplici un strat subțire de bonder și să aștepți aproximativ 30-60 de secunde până când devine cleios;
 • aplici genele cluster prefabricate sub genele naturale, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor;
 • apeși ușor genele unele de altele;
 • aplici sealer la final pentru a îndepărta senzația lipicioasă.

Datorită diversității excelente a DIY Eyelash Extensions, doamnele și domnișoarele pot crea orice stil de gene își doresc. Aceste extensii de gene cluster cu aplicare la domiciliu îți permit să creezi popularele gene cu volum rusesc, precum și un aspect natural și plin al genelor, potrivit de zi cu zi.

gene false

Genele tip cluster cu aplicare acasă de la Nanolash – rezumat

Genele cluster de la Nanolash, gata făcute pentru a fi aplicate acasă, sunt un produs cu beneficii de necontestat. Se deosebesc prin:

 • moliciune;
 • diversitate;
 • adaptabilitate la nevoile individuale;
 • aplicare ușoară în 10 minute;
 • rezistență de până la 5 zile.

Este soluția perfectă pentru femeile care visează la gene lungi și groase fără să iasă din casă. Datorită Nanolash, nu mai trebuie să-ți faci griji în privința programărilor la salonul de înfrumusețare!

Genele DIY Lash Extensions pot fi folosite de orice femeie. Sunt genele false perfecte pentru nunți, serviciu, precum și pentru ședințe foto spontane. Îți permit să obții o privire seducătoare și pasională în doar câteva minute.