Subțiri, slabe și drepte – așa se prezintă genele celor mai multe femei. Din păcate, extensiile de gene semipermanente le pot slăbi și mai mult, iar straturile excesive de rimel le împovărează considerabil. Așa că e cazul să mizezi pe metode naturale de extensie a genelor. Una dintre ele este Nanolash Lash Lift Kit – un set pentru liftingul și laminare a genelor pentru uz casnic. Ce ar trebui să știi despre el?

Liftingul și laminarea genelor – gene mai lungi și în același timp regenerate

Nu se poate nega faptul că există o sumedenie de tratamente pentru gene disponibile în saloanele de înfrumusețare. Poți opta pentru extensii semipermanente sau pentru colorarea cu henna. Cu toate acestea, liftingul și laminarea genelor câștigă în permanență popularitate.

Acest tratament face genele mai lungi, mai curbate și mai groase, folosind produse naturale care reconstruiesc simultan firul de păr. Asta înseamnă că golurile din structura lor sunt reumplute, permițându-le să se regenereze corespunzător. Între timp, se folosesc forme speciale pentru a modela și curba genele.

Acest tratament nu necesită mult timp, dar atunci când este efectuat într-un salon de înfrumusețare profesionist, poate fi destul de scump. De aceea, merită să iei în considerare posibilitatea de a achiziționa Nanolash Lift Kit. Acesta este un set special conceput pentru liftingul genelor acasă și te asigură că poți obține aceleași rezultate ca la un salon de înfrumusețare.

Liftingul genelor cu setul de la Nanolash

Nanolash Lift Kit – ce este acest set?

Nanolash Lift Kit este o adevărată revoluție pe piața de beauty. Să începem cu faptul că brandul în sine a devenit faimos pentru machiajul, îngrijirea și stilizarea de calitate a genelor. Acum, surprinde încă o dată cu un kit de lifting de gene care poate fi folosit în confortul propriei case.

Setul constă din trei produse. Fiecare dintre ele este etichetat cu un număr care indică ordinea de aplicare. Setul include 10 pliculețe a câte 0,5 mililitri din fiecare produs. Acestea au la bază ingrediente naturale precum uleiul abisinian și uleiul din semințe de struguri. Ca urmare, sunt complet sigure și regenerează eficient genele.

În plus, kitul pentru laminarea și liftingul genelor Nanolash conține și forme din silicon – 3 perechi în 3 dimensiuni de la S la L. Poți ajusta dimensiunea în funcție de tipul de curbură pe care dorești să o obții. Primești, de asemenea, un adeziv Lift Lash Glue pentru fixarea formelor în poziție, și alte accesorii necesare.

Toate produsele sunt de calitate superioară. În plus, Nanolash Lift Kit este conceput atât pentru lash artists profesioniști, cât și pentru femeile obișnuite, fără experiență anterioară în laminarea genelor. Laminarea și liftingul genelor poate îmbunătăți starea acestora fără un efect artificial și fără a le suprasolicita.

Cum se efectuează un tratament de laminare a genelor acasă cu kitul de la Nanolash?

Nanolash Lash Lift Kit este foarte ușor de utilizat. Va trebui să citești instrucțiunile și să cureți genele înainte de a aplica produsele. Apoi, tot ce trebuie să faci este:

  • să alegi dimensiunea formelor din silicon și, folosind lipiciul inclus în cutie, să le așezi pe pleoapă;
  • să aplici produsele unul câte unul, conform etichetelor – fiecare produs trebuie să stea pe gene timp de aproximativ 7-10 minute;
  • înainte de a aplica următorul produs, trebuie să-l îndepărtezi pe cel anterior.

La final, este suficient să ștergi și să piepteni genele și să scoți formele din silicon. Efectele liftingului și laminării genelor sunt vizibile imediat. Poți uita de ondulatorul de gene – nu vei mai avea nevoie de el.

Liftingul și laminarea genelor

Liftingul genelor cu setul de la Nanolash – rezumat

Alegând setul Nanolash Lift Kit, investești nu numai într-un produs de calitate, ci și într-un aspect impecabil pentru genele tale. În câteva minute, genele vor arăta considerabil mai lungi, mai groase și reconstruite. Ba mai mult, nici măcar nu trebuie să ieși din casă. Întregul tratament poate fi efectuat în siguranță acasă, iar imediat după poți să uiți de folosirea ondulatorului de gene.

Merită să-l descoperi tu însăți. Nanolash Lift Kit primește recenzii online pozitive. Dat fiind acest lucru, poți numi cu încredere acest kit un produs excelent.