Frumoase, sănătoase, bine îngrijite – acestea sunt caracteristicile genelor care formează cea mai frumoasă ramă pentru ochi. Din păcate, femeile tind să aibă multe probleme cu aceste fire de păr micuțe. Genele au rareori o curbură frumoasă și au tendința de a părea terne. Extensiile de gene de tip cluster DIY, care nu încarcă genele reale, se dovedesc o soluție bună. Care dintre ele merită însă investiția?

TOP 5 gene de tip cluster cu aplicare DIY. De ce am pus în clasament tocmai aceste produse

Extensiile de gene cluster DIY devin din ce în ce mai populare. Datorită acestor gene false, femeile își pot schimba lookul în câteva minute. În schimb, extensiile de gene semipermanente necesită, de obicei, mult timp, plus că sunt costisitoare.

De asemenea, în multe cazuri de purtare a extensiilor de gene timp de ani de zile, genele naturale ajung să aibă structura deteriorată și pur și simplu să cadă. Golurile din gene sunt printre cele mai mari coșmaruri ale femeilor.

Totul s-a schimbat atunci când branduri precum Nanolash au început să lanseze extensii de gene cluster DIY. Astfel de produse nu îngreunează genele naturale, iar aplicarea lor durează o clipă și sunt destul de durabile.

În același timp, numărul tot mai mare de gene cluster disponibile face ca alegerea unui produs anume să fie dificilă. De aceea am făcut un clasament al celor mai bune cinci gene cluster pentru aplicarea acasă. Atunci când am selectat produsele, am luat în considerare următorii factori:

  • ușurința și confortul în timpul aplicării; aceasta ar trebui să nu dureze mai mult de câteva minute.
  • durabilitatea; cât timp rămân clusterele de gene fixate din momentul în care le aplici.
  • aspectul; genele cluster DIY ar trebui să arate exact ca genele reale.
  • varietatea; genele cluster ar trebui să îți permită să creezi diverse stiluri de gene și ar trebui să ai posibilitatea să le amesteci și asortezi până când obții rezultatul dorit.

Luând în considerare factorii de mai sus, am făcut o ierarhie a cinci produse care îndeplinesc criteriile.

Cele mai bune 5 extensii de gene cluster pentru acasă. Pe care dintre ele ar trebui să le descoperi?

Genele de tip cluster DIY le permit femeilor să își schimbe rapid lookul. Cu toate acestea, alegerea produsului potrivit este elementul cheie. Există multe seturi de gene cluster cu reclamă bună, și totuși promisiunile producătorilor uneori nu au nimic de-a face cu realitatea.

Să analizăm TOP 5 produse care ar trebui să-ți capteze interesul!

1. Nanolash DIY Lash Extensions

Nanolash este un brand pe care orice femeie îl știe. De mulți ani, brandul pune pe piață produse de calitate care pot fi folosite atât pentru îngrijirea genelor, cât și pentru stilizarea lor.

Imediat ce au fost lansate, genele DIY Lash Extensions au fost aclamate ca fiind cele mai bune gene de tip cluster de pe piață și au câștigat încrederea femeilor. Nu suntem deloc surprinși. Extensiile de gene DIY de la Nanolash sunt un produs premium care se dovedește a fi de neegalat.

Să ne concentrăm mai întâi asupra aspectului buchețelelor de gene. Firele sunt dispuse uniform pe o bandă neagră – banda flexibilă se îmbină cu linia naturală a genelor. Datorită culorii negre, nu se observă, și, în plus, camuflează golurile genelor reale. Genele cluster sunt realizate dintr-un material flexibil și ușor, ceea ce ne permite să le potrivim la forma ochiului fără efort. Nu le vei simți grele când le porți, și sunt complet sigure pentru ochii sensibili.

DIY Lash Extensions sunt foarte ușor de pus. Aplicarea se presupune că ne ia doar 10 minute și acest lucru este confirmat de recenziile femeilor. Tot ce trebuie să faci este:

  • să aplici adezivul pe toate genele și să aștepți între 30 și 60 de secunde până când devine suficient de aderent.
  • să pui un cluster de gene sub genele reale, cât mai aproape de linia genei.
  • să finalizezi procesul prin aplicarea de sealer care îndepărtează pelicula lipicioasă.

Asta este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un evantai de gene fermecător cu Nanolash DIY Lash Extensions.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că setul de gene cluster Nanolash conține până la 36 de buchețele; în practică, având în vedere că pentru o singură utilizare ne trebuie în jur de 4 sau 5 buchețele pe fiecare ochi, cutia este suficientă chiar și pentru 4 aplicări. Numărul devine și mai mare, întrucât aceste gene cluster se dovedesc a fi reutilizabile după ce sunt scoase și curățate. DIY Lash Extensions au un raport calitate-preț bun.

Femeile pot selecta unul dintre cele opt stiluri de gene disponibile, astfel încât pot cu siguranță să găsească setul perfect pentru nevoile și așteptările lor. Fiecare cutie include trei lungimi de gene: 10 mm, 12 mm și 14 mm. Acest lucru înseamnă că le poți folosi atât pentru gene de tip Russian Volume, cât și pentru stiluri mai discrete.

Brandul Nanolash oferă, de asemenea, un kit complet de gene cluster la un preț incredibil de atractiv. Setul conține buchețelele de gene, la care se adaugă:

      Nanolash bonder – e de culoare neagră, de aceea uniformizează ingenios culoarea genelor reale și a celor           false.
      Nanolash remover – îți permite să îndepărtezi cu ușurință buchețelele de gene, fără a-ți deteriora genele                 reale.
      Nanolash sealer – elimină rapid stratul lipicios lăsat de bonder.
      pensetă ergonomică pentru gene – fabricată din oțel inoxidabil.

Kitul de gene cluster include toate produsele esențiale pentru extensia DIY a genelor.

Un alt lucru care trebuie apreciat este durata de purtare declarată de cinci zile. Pe de altă parte, utilizatoarele mărturisesc că au putut purta genele Nanolash mult mai mult timp, în plus, unele dintre ele chiar au refolosit aceleași buchețele! Ele au spus că genele și-au păstrat forma inițială și au arătat bine chiar și după îndepărtare.

Toate beneficiile de mai sus ne-au anulat orice dubiu, Nanolash DIY Lash Extensions merită categoric să se afle în fruntea clasamentului!

2. TATTI Invisi-Lash Kit

Kitul Invisi-Lash de la marca TATTI se află pe locul al doilea în clasament. Aceste gene cluster sunt relativ noi pe piață. La fel ca majoritatea mărcilor, TATTI oferă și un kit complet de gene cluster pentru utilizarea DIY.

Acest set de gene conține clustere de diferite lungimi și accesorii suplimentare, dar persoanele care l-au testat au semnalat că bonderul nu are un aplicator comod, ceea ce te va împiedica din a pune genele cu ușurință. Forma buchețelelor poate fi problematică. Genele sunt estetice, dar banda transparentă ar putea să te împiedice să obții un aspect complet natural. Aceste clustere de gene au o bandă clar vizibilă care nu reușește să se integreze cu linia genelor.

Brandul ne promite că putem efectua aplicarea DIY în aproximativ 10 minute și este fezabil cu condiția să avem experiență în aplicarea extensiilor de gene. Clusterele de gene sunt realizate dintr-un material destul de rigid. Acestea permit crearea unor gene cu volum rusesc, dar aplicarea poate dura mai mult timp în cazul acesta.

Timpul de purtare a genelor Invisi-Lash Kit este estimat la 4 zile și, potrivit recenziilor utilizatoarelor, este adevărat. Cu toate acestea, nu este un scor impresionant în comparație cu genele cluster de la Nanolash, care pot rămâne fixate timp de 5 zile sau chiar mai mult.

Pe scurt, extensiile de gene cluster din TATTI Invisi-Lash Kit sunt acceptabile, dar există unele lucruri care pot fi îmbunătățite.

3. KISS Falscara Starter Kit

Setul KISS Falscara Starter Kit oferă extensii de gene DIY pentru acasă, dar setul pare să fie incomplet.

Acesta include accesoriile de bază pentru extensia genelor acasă, însă brandul subliniază faptul că clienții trebuie să achiziționeze un produs suplimentar, un overnighter, adică un fixator special de noapte, dacă doresc ca extensiile de gene să reziste mai mult timp. Dacă nu fac acest lucru, atunci genele pot fi purtate doar timp de o zi. Din kit mai lipsește și un dizolvant, necesar pentru a îndepărta extensiile de gene. De asemenea, trebuie menționat faptul că genele nu vor mai putea fi reutilizate după ce sunt date cu overnighter.

În ceea ce privește genele, acestea se simt moi și ușoare, având un aspect destul de aproape de realitate.

Defectele amintite, deși par neînsemnate, ne împiedică să plasăm KISS Falscara Starter Kit pe o poziție mai înaltă în clasament.

4. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit este un set de gene elementar, care nu poate fi numit nici el complet. Acesta include doar buchețelele de gene, un bonder și un aplicator. Vei observa imediat lipsa unui sealer, produs esențial pentru rezultate de lungă durată. Și în acest caz, setului de gene îi lipsește din nou dizolvantul necesar.

În ceea ce privește aspectul lor, buchețelele de gene din setul Velour Xtensions arată bine, destul de natural, subtil, dar trainic. Aceste gene cluster – spre deosebire de Nanolash DIY Lash Extensions – nu sunt reutilizabile. Femeile care le-au testat au declarat că au început să cadă gene individuale după ce le-au dat jos. Acest fapt, la rândul său, demonstrează că Velour Xtensions Kit oferă extensii de gene cluster de calitate puțin mai slabă în comparație cu alte produse din lista noastră.

În același timp, având în vedere că este unul dintre cele mai scumpe kituri de gene cluster DIY de pe piață, considerăm că această calitate slabă nu este justificată.

5. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit este produsul cel mai slab clasat. Aceste extensii de gene cluster DIY asigură un aspect natural și o mare varietate.

Femeile pot alege între diferite tipuri de curbură, lungimi și culori, ceea ce le dă posibilitatea să-și creeze orice stil de gene doresc. Clusterele de gene de la Lilac St Intro Starter Kit sunt potrivite atât pentru un aspect delicat al genelor, cât și pentru gene cu volum.

Producătorul garantează că poți aplica clusterele de gene în doar câteva minute, însă femeile care le-au testat spun că le-a luat ceva mai mult timp. Aplicatorul cu formă nereușită se numără printre principalele dezavantaje menționate de ele. Reamintim că aplicarea genelor cluster Nanolash le-a luat recenzentelor cel mult 10 minute, indiferent de circumstanțe.

Durata de purtare a genelor Lilac St Intro Starter Kit este estimată la 4 zile. Se aseamănă cu majoritatea produselor, însă cu siguranță nu este cel mai bun scor.

În ceea ce privește calitatea și aspectul estetic, aceste extensii de gene cluster merită atenție, însă multe alte mărci oferă produse de aceeași calitate la prețuri mult mai bune sau pachete de refill mai mari la același preț. Cutia de refill Lilac conține doar 10 bucăți, ceea ce echivalează cu o singură aplicare.

Rezumat al clasamentului cu 5 cele mai bune extensii de gene cluster DIY

Genele de tip cluster DIY pot fi considerate în mod cert o revoluție în domeniul cosmetic. Cu ajutorul lor, femeile își pot îmbunătăți cu ușurință aspectul genelor și ochilor și se pot bucura de rezultate care rezistă câteva zile.

Nanolash DIY Lash Extensions s-a dovedit a fi liderul în această categorie. Utilizarea lor aduce multe beneficii și, cel mai important, modul de aplicare este foarte simplu.

În momentul în care cumpără extensii de gene cluster DIY, femeile trebuie să aibă în vedere propriile nevoi și așteptări. Totodată, ele trebuie să știe pe ce rezultat și pe ce aspect al genelor mizează. Cu acestea în minte, alegerea produsului potrivit va fi mult mai ușoară!