nanobrow shape mascara

Utilizarea rimelului de sprâncene este cel mai facil mod de a disciplina sprâncenele dezordonate. Nanobrow Shape Mascara este alegerea perfectă deoarece deține un aplicator convenabil, ergonomic care știe cum să își arate magia, oferindu-vă arcuri perfecte.

Sprâncene mereu uimitoare cu Nanobrow

Nanobrow Shape Mascara este unul dintre numeroasele produse speciale de sprâncene din oferta Nanobrow. Alegând oricare dintre acestea, puteți avea certitudinea că sprâncenele voastre vor arăta impecabil tot timpul. Rimelul cu consistență de gel vă va ajuta să vă accentuați sprâncenele rare sau să luați controlul firelor de păr stufoase care ies în afară. Cu acest produs, imposibilul nu există.

Rimelul de la Nanobrow nu are defecte. Folosiți-l pentru a stiliza cu ușurință cele mai dezordonate sprâncene, accentuându-le culoarea în același timp. Marca oferă trei culori, astfel încât o veți obține, cu siguranță, pe cea potrivită.

Precizie excepțională

Acest rimel este neobișnuit – adaugă dimensiune, făcând sprâncenele să pară mai pline și mai groase. Acestea rămân ordonate toată ziua și nu este nevoie să le mai împrospătați aspectul. Nuanțele frumoase, naturale vor adăuga o definiție incredibilă ochilor dumneavoastră.

Nanobrow Shape Mascara

Rimel disponibil in mai multe culori:

Îndrăzniți să ieșiți în evidență – încercați Nanobrow Shape Mascara

Acest rimel-gel oferă numeroase beneficii:

  • sprâncene frumos umplute 24 de ore,
  • sprâncene mai groase, cu aspect mai voluminos,
  • pigmenți încântători pentru camuflarea zonelor rare,
  • formă perfectă a sprâncenelor,
  • strălucire, hrănire, protecție împotriva deteriorării.

Aplicarea machiajului de sprâncene nu trebuie să fie plictisitoare și îndelungată. Rimelul Nanobrow este conceput pentru camuflarea oricăror goluri din sprâncene și adăugarea unei grosimi spectaculoase. Vor căpăta forma pe care v-ați visat-o întotdeauna – fără prea mult efort din partea voastră!

Efect de sprâncene multiplicate, groase

Acest rimel de înfrumusețare pe bază de ceară este echipat cu o periuță ergonomică, precisă și are consistență ușoară, astfel încât nu alipește firele de păr. Periuța din silicon conturează fără efort și disciplinează sprâncenele, fixându-le pe tot parcursul zilei.

Indiferent dacă au sprâncenele subțiri sau groase, clientele adoră Nanobrow Shape Mascara. Și voi veți iubi efectul chiar de la prima utilizare. Periuța precisă, aplicarea facilă, rezultatele minunate, sprâncenele mai groase, mai pline și strălucitoare care ies în evidență în orice mulțime – nu este asta tot ce vă doriți de la un produs de înfrumusețare a sprâncenelor?

nanobrow shape mascara

Cum se aplică rimelul de la NANOBROW?

Este o joacă de copii, nu veți întâmpina nicio problemă. Machiajul nu a fost niciodată atât de facil și fermecător în același timp. Pentru a crea efectul de sprâncene multiplicate, trebuie doar să urmați câțiva pași.

Deschideți tubul și periați sprâncenele cu ajutorul periuței precise. Periați-le urmând direcția de creștere a firelor de păr, umplându-le uniform cu culoare. Pentru un efect cu aspect cât mai natural, aplicați mai mult produs în zona cozilor sprâncenelor. După fixarea rimelului, puteți adăuga unul sau mai multe straturi pentru maximum de volum.

Gata! Acum bucurați-vă de sprâncene cu formă perfectă toată ziua!