Mascara pentru sprâncene – Top 5 alegerile noastre!

Mascara pentru sprâncene este încă la modă! Aceasta este unul dintre cele mai populare produse de machiaj, indiferent dacă aveți sprâncene mai îndrăznețe și distincte sau mai subțiri și pensate. Tuturor ne place să avem grijă de sprâncenele noastre. O mascara bună pentru sprâncene poate să vă salveze timpul și efortul depus, în timp ce va stiliza și da forma dorită. Care merită aleasă? Aflați care sunt cele mai bune și alegeți-vă preferata!

Ce face o mascara să fie bună pentru sprâncene?

Cum găsim mascara cea mai potrivită? Ce caracteristici ar trebui să aibă? Când le-am ales pe cele mai bune, am acordat atenție în primul rând la următoarele aspecte:

1. NUANȚE – ar trebui să fie cât mai naturale posibil, asemănătoare culorii reale a sprâncenelor

2. CONSISTENȚĂ – o mascara bună nu ar trebui să fie nici prea lichidă, nici prea groasă, pentru a oferi rezultate non-lipicioase și o definiție frumoasă a sprâncenelor

3. DURABILITATE – o mascara bună rezistă întreaga zi și nu curge, chiar și în zilele ploioase

4. BAGHETĂ – secretul pentru un machiaj perfect al sprâncenelor este o formă conică perfectă a baghetei 

5. EFECTE – cea mai importantă caracteristică a unei mascara bune este, evident, efectul pe care îl are asupra sprâncenelor!

Mascara pentru sprâncene – top 5

1. NANOBROW SHAPE MASCARA – CEA MAI BUNĂ ALEGERE!

Rimelul de sprâncene
Mai multe informații: www.nanobrow.ro

Această mascara pentru sprâncene oferă cele mai bune și durabile rezultate și este disponibilă în trei nuanțe naturale frumoase care evidențiază perfect culoarea reală a sprâncenelor. Această mascara este pigmentată superb, iar bagheta comodă și rafinată acoperă și ajunge la fiecare fir de păr fără să păteze pielea. Nanobrow Shape Mascara nu numai că oferă formă și culoare sprâncenelor, dar le și îngroașă și definește.

Alegeți-o dacă vreți să dați formă, culoare și definiție sprâncenelor, și dacă aveți așteptări de înaltă calitate și doriți precizie din partea produselor de înfrumusețare.

2. YVES SAINT LAURENT COUTURE BROW MASCARA

Este de menționat faptul că această mascara pentru sprâncene a fost concepută de către Lloyd Simmonds, un renumit artist de makeup. Mascara pentru sprâncene de la YSL a fost creată în special pentru prezentările de modă: trebuia să ofere rezistență de 45 de ore pentru modele. Bagheta în formă conică oferă definiție și intensifică sprâncenele, având un rezultat natural și îndrăzneț. Dezavantajul este, din păcate, că există doar două nuanțe din care puteți alege, ceea ce ar putea fi puțin dificil în a o găsi pe cea potrivită. Formula acestei mascara este, de asemenea, neobișnuită: gelul fixează sprâncenele, în timp ce pigmenții semi-mați oferă un aspect strălucitor.

Alegeți-o dacă este importantă o rezistență de foarte lungă durată și un rezultat 3D ușor strălucitor.

3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Alegerile noastre nu ar fi complete fără renumita mascara pentru sprâncene de la Dior. Nu este recomandată pentru orice buget, însă oferă efecte fabuloase în machiajul pentru sprâncene. Este disponibilă în trei nuanțe rafinate, concepută să se potrivească cu diferite culori ale sprâncenelor. De asemenea, merită menționat și faptul că Diorshow On Set Brow este făcută în proporție de 90% din ingrediente de origine naturală, iar formula sa rezistentă la apă oferă un machiaj impecabil de 24 de ore. Interesant este și că această mascara este îmbogățită cu microfibre pentru a da un volum maxim sprâncenelor.

Alegeți-o dacă doriți să obțineți un machiaj durabil și un rezultat îndrăzneț și voluminos.

4. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Este o altă mascara pentru sprâncene foarte apreciată, în ciuda faptului că este greu de găsit și are un preț destul de ridicat. Lancome brow mascara îngroașă vizual sprâncenele, le oferă o culoare intensă și le ține sub control datorită formulei sale rafinate. Producătorul ne asigură că această mascara este foarte ușor de aplicat, iar consistența sa face foarte ușor procesul de a acoperi uniform fiecare fir de păr. Efectele durează până la 14 ore după aplicare. Bagheta special concepută se adaptează relativ ușor pe sprâncene și ajunge chiar și la cele mai subțiri fire de păr. Lancôme Sourcils Styler brow mascara este disponibilă în doar 2 nuanțe.

Alegeți-o dacă apreciați produsele de bună calitate și vă place să încercați cosmetice extraordinare, precum această mascara – echipată cu o baghetă specială de o formă neobișnuită.

5. KIKO MAKE UP MILANO EYEBROW MASCARA

Kiko Make Up Milano brow mascara are o consistență a gelului destul de neobișnuită. Este apreciată nu doar pentru forma pe care o oferă sprâncenelor, dar și pentru condiționarea lor, deoarece conține pantenol, care le îmbunătățește aspectul, le protejează și le hidratează. Aceasta este o altă mascara care conține fibre speciale care umplu sprâncenele și le lasă cu un aspect vizual mai gros și mai definit. Mascare este disponibilă în 6 nuanțe. Unele persoane consideră acest lucru ca fiind un avantaj mare, pe când altele cred că cu cât sunt mai multe nuanțe disponibile, cu atât este mai dificilă alegerea celei care se potrivește cel mai bine, deoarece nuanțele sunt foarte similare între ele.

Alegeți-o dacă vă place efectul periat, colorat și cu fixare puternică.