Genele lungi şi groase sunt un simbol al frumuseții şi al feminităţii. Sunt multe maniere prin care poţi accentua aspectul genelor tale, fie cu ajutorul machiajului, al permanentei sau al extensiilor de gene. Totuşi, aceste soluţii sunt doar temporare şi pot fi costisitoare. Din fericire, există metode DIY eficiente pentru a avea gene mai lungi şi mai groase.

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este bogat în vitamina E, minerale şi proteine și este un remediu popular pentru genele lungi. Acesta poate fi utilizat pentru a hrăni şi fortifica foliculii piloşi și promova creşterea genelor.

Mod de utilizare

Puneţi câteva picături de ulei de ricin pe o periuţă de mascara curată şi aplicaţi uleiul pe genele dumneavoastră înainte de culcare. Lăsaţi-l să acţioneze pe tot parcursul nopţii şi clătiţi-l cu apă caldă dimineaţa.

Balsamul de buze

Săptămânile uscate ale iernii pot lăsa genele dumneavoastră uscate și fragile. Utilizarea unui balsam hydratant de buze pe genele tale înainte de culcare poate ajuta la hidratarea şi nutrirea acestora.

Mod de utilizare

Aplicați un strat subțire de balsam de buze pe genele dumneavoastră cu ajutorul unui aplicator de mascara curat.]

Masajul pleoapelor

Masajul pleoapelor este o altă metodă eficientă de a stimula creşterea genelor. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ceea ce stimulează foliculii de gene şi încurajează creşterea acestora.

Mod de utilizare

Tamponați ușor pleoapele cu vârfurile degetelor timp de cinci minute în fiecare zi.

Uleiul de măsline

Cu proprietăţile sale hidratante și emoliente, uleiul de măsline este un alt ingredient minunat pentru stimularea creşterii genelor.

Mod de utilizare

Aplicaţi câteva picături de ulei de măsline pe genele dumneavoastră cu ajutorul unei periuţe de mascara înainte de a vă culca şi lăsaţi-l pe genele dumneavoastră peste noapte.

Vitaminele

Un alt mod eficient de a creşte genele lungi este de a include mai multe vitamine şi minerale în dieta dumneavoastră. Vitaminele A, B, C, D, E și zincul sunt cunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătăţii părului şi pielii. Acestea susţin sănătatea foliculilor de gene şi promovează o creştere sănătoasă.

Genele lungi şi groase pot necesita timp şi îngrijire, dar folosind aceste remedii acasă, veţi vedea rezultate cu timpul. Asigurați-vă că sunteți consecventă și aveți răbdare, deoarece creșterea genelor este un proces slow display.

Țineți minte că acestea sunt doar sugestii și, înainte de a încerca orice nou tratament DIY, este întotdeauna bine să vă consultați cu un medic sau un dermatolog. Sănătatea ochilor dumneavoastră este foarte importantă și nu trebuie compromisă.

Sper să vă placă acest blog post și sper că informațiile furnizate aici vă vor ajuta să aveți gene mai lungi și mai groase!

Resurse folositoare: