Ulei de argan Argan Oil

Nanoil Argan Oil elimină efectele radicalilor liberi, întârzie îmbătrânirea, hrănește și facilitează suplețea. Stimulează strălucirea părului și este bine tolerat de toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil, predispus la acnee și matur. Acest extract este, de asemenea, un ser de ochi foarte eficient. În plus, este certificat de ECOCERT ca produs cosmetic ecologic de cea mai bună calitate. 

Nu există multe produse de înfrumusețare precum uleiul de argan Nanoil. Acest ulei cosmetic presat la rece, nerafinat și 100% organic este extras din sâmburii proaspeți ai fructelor care cresc în arborele Argania Spinosa. Denumit aurul lichid al Marocului, uleiul de argan oferă o gamă variată de beneficii pentru piele și păr.

Argan Oil NANOIL

Recipientul din sticlă închisă la culoare este plin de acizi grași esențiali. Cercetătorii au arătat că aceste substanțe constituie 80% din uleiul de argan pur. Aceștia sunt acidul omega-6, acidul oleic și acidul omega-9, datorită căruia uleiul de argan este universal, îndeplinește sarcini multiple și este perfect pentru toate tipurile de păr și piele. Concentrația de vitamina E este, de asemenea, ridicată, ceea ce este important, deoarece promovează aspectul tânăr al pielii. Alte substanțe nutritive care pot fi găsite în uleiul de argan pur includ:

  • caroten,
  • squalenă,
  • butirospermol,
  • acid linoleic.

Fiind atât de bogat în substanțe nutritive, uleiul de argan este un produs puternic de înfrumusețare, potrivit pentru toată lumea. Sigilând umiditatea în interiorul pielii și părului, tratează deshidratarea. Merită, de asemenea, menționat că Nanoil Argan Oil este perfect pentru îngrijirea după expunerea la soare. Calmează pielea iritată și îi oferă apă.

Și cel mai bun aspect despre Nanoil Argan Oil este că voi decideți cum și când să-l aplicați. Gama sa largă de beneficii fac din acest produs cel mai bun prieten al fiecărei femei.

Ulei de argan Argan Oil

Aplicările produsului Nanoil Argan Oil

Indiferent dacă o aplicați dimineața sau seara, această esență de înfrumusețare care este, cu siguranță, produsul Nanoil Argan Oil, vă va ajuta să vă atingeți toate obiectivele de înfrumusețare. Mai jos, puteți găsi doar cinci dintre cele mai comune aplicări ale uleiului de argan pur.

1. Ulei de argan la nivelul părului

Nanoil Argan Oil oferă cel mai bun tratament pentru toate tipurile de păr. Datorită aplicării obișnuite a uleiului la nivelul șuvițelor, puteți crea o protecție de durată împotriva radiațiilor UV și temperaturii ridicate. În plus, aceast extract are un efect pozitiv asupra părului slăbit și fragil, ajutându-l să devină mai puternic și mai elastic. Puteți folosi uleiul de argan pentru a preveni despicarea vârfurilor și pentru a stimula strălucirea. Tratează chiar și părul subțiat și stimulează foliculii pentru creșterea mai lungă a părului.

2. Ulei de argan la nivelul pielii

Masați câteva picături de ulei de argan pe corp pentru a minimaliza aspectul celulitei și vergeturilor. Acesta este un ulei de revigorare profundă care combate îmbătrânirea. Unele utilizatoare confirmă că aplicarea regulată a uleiului de argan le-a ajutat să trataze probleme comune de piele precum acneea. Așa cum am menționat mai sus, pielea iritată de soare adoră să fie tratată cu ulei de argan.

3. Ulei de argan la nivelul feței

Un aspect minunat despre Nanoil Argan Oil este că înlocuiește câteva produse faciale comune. Aceasta înseamnă că îl puteți folosi dacă rămâneți fără serul de ochi, crema facială de noapte, crema anti-îmbătrânire… De asemenea, puteți adăuga câteva picături din acest ulei auriu în produsul preferat de îngrijire a pielii pentru a-i intensifica efectele.

4. Ulei de argan la nivelul picioarelor

Iată încă un lucru splendid despre uleiul de argan – îl puteți folosi pentru a oferi catifelare pielii picioarelor. Dacă pantofii vă rănesc picioarele, aplicați câteva picături de ulei la nivelul leziunilor pentru a grăbi procesul de vindecare.

5. Ulei de argan la nivelul unghiilor

Uleiul de argan consolidează, hrănește și repară unghiile deteriorate. Înmuiați mâinile în ulei de argan încălzit și țineți-le scufundate câteva minute pe zi. Astfel, atât unghiile, cât și mâinile vor căpăra un aspect superb.

Vizitați nanoil.ro și comandați un recipient de Nanoil Argan Oil astăzi!