Chirurgia plastică a devenit extrem de populară către finalul secolului al XX-lea, iar tendinţele sale au devenit şi mai excentrice pentru a se potrivi vieţii moderne. Acum, pentru a se crea o imagine de sine perfectă, mulţi recurg la procedee invazive şi la modificări costisitoare ale trupului lor. S-ar putea să fi auzit despre corectarea ridurilor sau implanturile de sân, dar ai fi uimit să afli ce alte ciudăţenii pot fi îndeplinite prin chirurgie plastică.

Gheare şi Gheară Injectată

Cea mai ciudată – şi la fel de periculoasă – tendinţă în chirurgia plastică implică injectarea unui gel care conţine silicon lichid. O simpla injecţie determină creşterea în dimensiune a degetului de la mână sau de la picior. Când gelul este injectat, degetele cresc imediat şi se simt atingându-se între ele. Imaginează-ţi cum ar fi dacă ai avea un deget care ar arăta ca un ghear. Această tendinţă a început în Japonia şi, chiar dacă schimbă cu adevărat aspectul mâinilor tale, trebuie să ţii cont de faptul că produsul de injectat poate cauza reacţii alergice şi deteriorarea pielii.

Ochi de Animal

Ce poate fi mai ciudat decât această tendinţă în chirurgia plastică? Există oameni care solicită operaţii pentru a-şi schimba culoarea ochilor, pentru a avea ochi cat-like sau pentru a obţine cel mai original efect imprimeuri. Cu toate acestea, acest lucru este extrem de periculos, deoarece injectarea unor produse din această gamă poate provoca infecţii severe. Desigur, dacă doriţi doar să schimbaţi culoarea lentilelor de contact, este mult mai uşor şi mai sigur.

Sprâncene în Semnul Interrogaţiei

Cea mai recentă tendinţă în chirurgia plastică implică sprâncenele în forma semnului de întrebare. Această trenduri permite oamenilor să aibă sprâncene în formă de arcuri late care le dau un aspect distinctiv, dar la fel de rar. Odată cu această tendinţă, oamenii pot să-şi creeze propriul lor stil înalt sau să se îndoaie cu stiluri diferite. În orice caz, această operație este la fel de periculoasă ca orice alta. O infecţie poate apărea în urma injectării, astfel încât ar trebui să vă asigurați că folosiți produse de calitate.

Obrajii Erectil

În ceea ce priveşte tendinţele în chirurgia plastică, ce poate fi mai ridicol decât obrajii erectili? Această tendinţă se referă la împingerea obrajilor spre interior pentru a le îndesa. Acestia furnizează obrajilor o aparenţă mai întinsă și mai orbiculată decât cea naturală. Cu toate acestea, operaţia poate fi periculoasă, întrucât poate provoca daune serioase pielii și țesuturilor adiacente. De aceea, este extrem de important să ţineţi cont de toate sfaturile medicului dumneavoastră înainte de a opta pentru această procedură. În plus, vă veţi bucura de rezultate mult mai bune dacă folosivă produse corespunzător pentru îngrijirea obrajilor post operație.

Spate Plat

O altă tendinţă ciudată în chirurgia plastică este modificarea zonei inferioare a spatelui pentru a reduce curbura – sau „spatele plat”. Aceasta se realizează prin tăierea ţesuturilor din zona inferioară a spatelui pentru a da impresia unui „model de tableta”. Această procedură poate fi costisitoare, dar periculoasă dacă nu se efectuează cu atenţie. Este important să alegeţi un chirurg care să aibă experienţă în realizarea acestui tip de intervenții, astfel încât să obţineţi cele mai bune rezultate. În plus, asiguraţi-vă că nu prezentaţi alergii la produsele folosite în timpul operației.

Pegetele Modificate

Această tendinţă constă în modificarea și înfășurarea pegetelor de la picioare și mâini. Se presupune că operația va oferi unei persoane o mai mare siguranţă de sine şi ar putea reduce disconfortul persoanelor care simt că arată ciudat sau complet schimbat, dar trebuie să fiţi conștienți de riscurile acestei operaţii. Injectarea de produse chimice la această zonă poate provoca infecţii, inflamare și reacţii alergice.

Corecţia Buzei De iepure

Corecţia buzei de iepure (cunoscută și ca Tăietura Elizabeth) este o altă tendinţă ciudată în chirurgia plastică. Chirurgul utilizează laserul pentru a îndepărta o cantitate mică din excesul de buze care cauzează această afecţiune. Corectarea buzei de iepure poate fi efectuată aproximativ într-o oră și este extrem de populară.