Gene frumoase, lungi și groase într-o clipă? Fără o cosmeticiană și adeziv chimic pentru gene? Se pare că se poate! Tot ce trebuie să faci este să-ți iei o clipă să alegi rimelul perfect, lucru care, din nefericire, se poate dovedi a fi extrem de dificil. Multe rimeluri pur și simplu nu pot fi caracterizate printr-o eficiență deosebită, în schimb, se desprind de pe gene și ruinează întregul machiaj. De aceea, am creat un TOP 5 al celor mai bune rimeluri pe care femeile se pot baza fără probleme!

TOP 5 rimeluri care merită testate

TOP 5 rimeluri care merită testate!

Datorită acestei liste, alegerea rimelului perfect nu ar trebui să mai fie niciodată dificilă! Rimelurile pe care le-am adunat în clasament răspund așteptărilor femeilor moderne. La crearea clasamentului, am luat în considerare factori precum:

  • durabilitatea produsului;
  • comoditatea aplicării;
  • peria care vine cu rimelul.

Aceștia sunt practic cei mai importanți factori care determină alegerea rimelului potrivit. Așadar, este timpul să descoperi rimelurile care îți permit să obții rezultate spectaculoase în rutina zilnică de machiaj al genelor.

1. Rimelul Nanolash

TOP 5 rimeluri

Pe primul loc se află rimelul Nanolash. Acesta este un rimel care a îndeplinit deja așteptările a mii de femei din întreaga lume, iar utilizatoarele au numai lucruri bune de spus despre el.

Să începem cu rezistența produsului. Rimelul Nanolash are o consistență ideală care îi permite să acopere perfect toate genele. Datorită acesteia, rimelul se usucă rapid și, chiar dacă simți nevoia să adaugi un strat în plus, nu trebuie să te îngrijorezi că rimelul va începe să se fărâmițeze sau să se desprindă. De asemenea, produsul nu pătează atunci când este expus la umiditate.

O altă caracteristică importantă este varietatea de opțiuni atunci când vine vorba de acest rimel. Brandul a lansat două versiuni ale rimelului, oferindu-ți astfel posibilitatea să alegi produsul ideal. Pe site-ul brandului, putem alege dintre:

Ambele produse sunt dotate cu perii perfect conturate, realizate din silicon. Acestea îți permit să separi cu precizie genele și să le acoperi cu rimel de la rădăcină până la vârfuri.

2. Lashcode Mascara

TOP 5 rimeluri

Pe locul următor se află Lashcode Mascara. Acesta este un produs cu o reputație foarte bună. Trebuie remarcat faptul că acest rimel este de foarte lungă durată. Utilizatoarele subliniază că nu pătează și nu se fărâmițează pe parcursul zilei.

Trebuie să știi că, deși Lashcode Mascara nu este etichetată ca fiind o mascara rezistentă la apă, utilizatoarele menționează că nu curge în contact cu apa.

În ceea ce privește peria care însoțește Lashcode Mascara, nu există nici aici plângeri. Forma sa este optimă, făcând ca aplicarea să fie o adevărată plăcere, și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la posibilitatea formării de cocoloașe pe gene.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume este o mascara cu efect de îngroșare. Se presupune că adaugă un volum spectaculos genelor și le face mai definite. Utilizatoarele afirmă că au obținut efectul scontat, dar numai după ce au aplicat un al doilea strat de produs. Având în vedere însă că Maxi Lash So Volume se usucă destul de repede, acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă majoră.

Peria este destul de bună. Are fibre scurte care se îngustează la vârf. Astfel, nu ar trebui să provoace dificultăți la aplicare. Trebuie totuși să ții cont de faptul că, atunci când se confruntă cu temperaturi mai ridicate, rimelul începe să curgă și să lase reziduuri pe pleoape. De-a lungul zilei, este posibil să înceapă să se desprindă, mai ales dacă aplici mai multe straturi.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Următoarea în clasament este mascara Mac Mineralize Multi-Effect Lash. Aceasta este o mascara de la un brand renumit, care este și unul dintre cele mai bune de pe piață. Merită să începem cu peria care este destul de bine realizată. Nu ar trebui să cauzeze probleme la aplicarea produsului.

Mac Mineralize Multi-Effect Lash permite obținerea efectului dorit după primul strat. În același timp, utilizatoarele ar trebui să se pregătească pentru faptul că, la sfârșitul zilei, poate începe să devină ușor sfărâmicios și să se decojească. În plus, nu ar trebui să iei rimelul acesta cu tine la saună – are tendința de a păta în contact cu umiditatea.

5. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

Un alt rimel care merită atenție este Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Este un rimel destul de bun, deși există anumite rezerve în privința lui. Totuși, începând cu aspectele pozitive, să vorbim despre perie. Aceasta dispune de peri scurți și compact dispuși, care separă bine genele.

Principalul dezavantaj este însă longevitatea rimelului, care nu numai că ajunge să se fărâmițeze până la sfârșitul zilei, dar are și tendința de a păta pleoapele atunci când este expus la temperaturi mai ridicate.

Cele TOP 5 produse prezentate mai sus sunt considerate cele mai bune. Rimelul Nanolash ocupă primul loc, deoarece se apropie cel mai mult de ideal. Poți să testezi liber selecțiile noastre și să alegi cel mai bun rimel pentru tine!