Unele lucruri mici pot face o mulțime pentru sănătatea și frumusețea unghiilor tale. Ai putea avea, de asemenea, grijă de acnee sau arsuri solare, dar prevenirea și corectarea deteriorării unghiilor este un proces diferit. Datorită introducerii și lansării produselor noi, unghiile sunt mai sănătoase și mai frumoase, dar trebuie să știți cum să folosiți aceste produse în mod corespunzător pentru a obține rezultatul scontat. Așadar, iată câteva trucuri simple de acasă pentru a remedia și preveni deteriorarea unghiilor!

Exfoliere

Exfolierea sau îndepărtarea țesuturilor moarte care se acumulează pe suprafața unghiilor este importantă pentru a preveni deteriorarea acestora și pentru a menține sănătatea lor. Exfolierea e proprietăți îmbunătățitoare și reduce inflamația pe unghii și cuticule. Puteți crea un scrub de acasă ușor cu câteva ingrediente simple: miere de albine, ulei de măsline și puțină pulbere de copt. Acest lucru nu numai că hidratează și catifelează pielea, ci curăță și cuticlele. Acest tratament affodabli și natural vă va ajuta să vă hidratați cuticulele și să vă mențineți sănătatea unghiilor pe termen lung.

Ulei de cuticule

Uleiul de cuticule poate hidrata și îngriji în mod eficient unghiile afectate. Acest tratament ușor pe care îl poți face acasă este extrem de eficient și îți poate ajuta unghiile să devină mai puternice și mai sănătoase. Uleiurile tale preferate pot fi îmbinate și aplicate pe bază de ulei pentru un plus de hidratare și hrană. Uleiurile esențiale precum lămâia și trandafirul sunt, de asemenea, foarte utile pentru a întări unghiile. Puteți aplica acest ulei chiar mai des, deoarece este foarte hidratant și oferă, de asemenea, multe alte beneficii pentru sănătatea pielii.

Lac de unghii

Un lac de unghii de calitate poate face minuni pentru a reface unghia deteriorată și pentru a preveni deteriorările viitoare. Alegerea unui lac de unghii de calitate îți va menține unghiile întărite și hidratate pe termen lung. Puteți alege un lac de unghii cu proprietăți nutritive suplimentare, precum vitamine și uleiuri esențiale, pentru o mai bună hidratare și strălucire. Există numeroase produse, așa că nu ezitați să le testați înainte de a le achiziționa.

Vitamine și Minerale

Folosirea unei cantități adecvate de vitamine și minerale care sunt esențiale pentru sănătatea unghiilor, precum biotina, oligomerul, zincul și vitamina E, poate ajuta la refacerea unghiilor deteriorate. Aceste vitamine și minerale oferă o hidratare profundă și pot ajuta la restaurarea sănătății și a luciului unghiilor. Puteti includ suplimentele în dieta dvs. pentru a asigura că unghiile dvs. se simt și par sănătoase, sau puteți opta pentru tratamente topice cu vitamine și minerale. Aceste tratamente sunt, de asemenea, benefice pentru întărirea unghiilor sensibile.

Ulei Natural Pentru Unghii

Uleiul natural pentru unghii este un remediu extrem de benefic pentru unghiile deteriorate. Uleiul este bogat în vitamine și minerale vitale pentru sănatatea și frumusețea unghiilor. Uleiul poate fi obținut din semințe, precum ricinul și curechi sau orice alte uleiuri naturale, și poate ajuta la prevenirea deteriorării și îmbunătățirea sănătății. Acesta este, de asemenea, un mod foarte bun de a hidrata și a hidrata cuticulele. Uleiurile naturale pot fi folosite pe termen lung, ceea ce le face o alternativă la multe produse sintetice și chimice.

Tratament Nutritiv Overnight

Există câteva tratamente nutritive simple pe care le puteți face acasă pentru a întări și restaura unghiile deteriorate. Unul dintre acestea este să aplicați ulei natural pe unghii și să le lăsați peste noapte. Acest tratament poate fi repeta în mod regulat pentru a vă asigura că unghiile vor fi nutritive și extrem de sănătoase. De asemenea, puteți folosi un amestec de ulei de ricin și vitamina E și să-l lăsați peste noapte pentru a vă asigura că unghiile rămân calde și hidratate.

Mănuși

Folosirea mănușilor de lucru atunci când lucrați cu mâinile este, de asemenea, un mod bun de a preveni deteriorarea unghiilor. Deși acest lucru poate părea un pas