Folosirea produselor precum cele de protecție termică are sens doar atunci când acestea sunt suficient de puternice pentru a proteja părul împotriva temperaturilor ridicate. Efectuarea testului ”lovește sau ratează” încercând spray-uri termice la întâmplare nu este cea mai înțeleaptă abordare – haideți să fim de acord în această privință. De ce să riscați frumusețea podoabei voastre capilare?

Căutați un spray termic eficient care să ofere 100% protecție împotriva deteriorării termice a podoabei dumneavoastră capilare superbe? Ați venit la locul potrivit! Am adunat mai jos cele mai bune produse de protecție termică.

CLASAMENT: Cele mai bune produse de protecție termică

#1 NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY
 • PROTECȚIE DE PÂNĂ LA 230°C
 • NUTRIȚIE
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI
 • REZISTENȚĂ
 • PĂR MAI PUTERNIC

Nanoil Heat Protectant Spray nu este doar alegerea de top a editorilor noștri. Sondajele arată clar că acest spray termic este, în prezent, unul dintre produsele cel mai bine cotate de păr. Adorat de femei și bărbați, Nanoil Heat Protectant Spray este lăudat ca fiind cel mai eficient produs în menținerea în siguranță a părului împotriva deteriorării termice, indiferent de tipul părului. Ușor și eficient, spray-ul de protecție termică Nanoil oferă o formulă fără ulei. Aceasta înseamnă nu trebuie să compromiteți volumul părului pentru a-l proteja atunci când folosiți aparate fierbinți de stilizare. Mergeți într-un loc însoriți? Introduceți Nanoil Heat Protectant Spray în geanta de călătorie și aplicați-l înainte de a pleca din hotel. Vitamina E și proteinele de mătase vă vor proteja părul împotriva razelor UV în timp ce stați pe plajă sau faceți un tur al orașului.

Află mai multe: www.nanoil.ro

#2 BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL

 • AMESTEC DE ULEIURI DE PLANTE
 • REZISTENȚĂ
 • NUTRIȚIE
 • PROTECȚIE 

Acest produs este interesant: unele persoane îl adoră, altele îl detestă pentru privarea părului de volum. Cine apariține primului grup? Cu siguranță, persoanele cu păr deteriorat și obosit. Cine ar trebui să evite folosirea produsului Hairdresser’s Invisible Oil în acest caz? Persoanele cu păr greu, des, cu porozitate redusă. Amestecul de 6 uleiuri îngreunează părul, ceea ce se dovedește a fi soluția perfectă pentru persoanele cu păr rebel, predispus la electrizare și efect static. Uleiul de cocos, uleiul de argan, uleiul de macadamia, uleiul de migdale dulci, uleiul de semințe de șofran și uleiul de semințe de strugure oferă o mulțime de substanțe nutritive părului deteriorat și deshidratat, protejându-l împotriva deteriorării termice, desigur. Și dacă sunteți entuziasmate de aroma tropicală, spray-ul de protecție termică Bumble and Bumble va fi ideal pentru voi.

#3 REDKEN EXTREME ANTI-SNAP TREATMENT

 • PĂR MAI PUTERNIC 
 • NETEZIME
 • PROTECȚIE TERMICĂ
 • NUTRIȚIE

Oferta Redken este considerată un produs foarte eficient de protecție termică, dar cu un dezavantaj – prețul exorbitant. Dar mai bine să ne concentrăm pe avantaje, nu-i așa? Extreme Anti-Snap este conceput pentru a îndeplini două sarcini: protecția termică și părul mai puternic prin furnizarea substanțelor nutritive. Prin netezirea cuticulelor, acest produs lasă părul catifelat, neted și strălucitor. Aplicat înainte de fiecare uscare cu foehnul, Redken Extreme Anti-Snap previne deshidratarea și aspectul fragil al părului. De asemenea, previne despicarea părului. Pentru a rezuma, acest produs cosmetic face părul rezistent la deteriorare, atât mecanică, cât și provocată de temperaturile ridicate.

#4 MILK _SHAKE INCREDIBLE MILK

 • MULTIFUNCȚIONAL
 • PĂR MAI PUTERNIC
 • PROTECȚIE TERMICĂ
 • NUTRIȚIE

Iată o marcă mai puțin cunoscută, care are însă un grup de clienți loiali. Fără nicio îndoială, spray-ul de protecție termică Milk_shake este un produs conceput pentru misiuni speciale și îndeplinește un număr impresionant de sarcini. Aplicarea produsului Incredible Milk lasă părul disciplinat, mai puternic, hrănit și protejat împotriva căldurii. Asta este tot? Nu! În plus, acest produs accelerează timpul de uscare, îmbunătățește aspectul părului și repară deteriorarea. Acționează bine la nivelul tuturor tipurilor de păr? Nu chiar, dar este eficient în minimalizarea efectelor adverse ale procedurii de uscare cu foehnul. Doza mare de proteine și unt murumuru protejează părul împotriva razelor UV și a soarelui puternic. Din păcate, poate supraîncărca părul fin și subțire, un efect nedorit.