În fiecare zi, părul este expus la o serie de factori externi agresivi care contribuie la aspectul tern și la despicarea părului. Unii dintre acești factori nocivi includ vântul puternic, vremea rece și lumina UV generată de soare. Chiar și poluarea urbană este dezastruoasă pentru păr, acumulându-se la suprafață și slăbind părul. Și mai îngrijorător, obiceiurile noastre neîndemânatice de stilizare au, de asemenea, un impact negativ, deteriorând părul. Unul dintre motive este stilizarea termică excesivă fără niciun fel de protecție termică. Chiar este atât de importantă protecția termică?

Temperaturile ridicate și condiția părului

Chiar și părul cu porozitate redusă devine slăbit și fragil atunci când nu i se oferă protecție termică adecvată. Dacă doriți să aveți un păr frumos, voluminos și ușor de stilizat, asigurați-vă întotdeauna că are sufiectă putere pentru a combate deteriorarea. Folosirea dispozitivelor de stilizare termică, fără a ”învălui” mai întâi șuvițele de păr într-un ”scut” are consecințe îngrozitoare. Indiferent dacă este generată de foehn, placă sau alte dispozitive de stilizare, temperatura ridicată elimină umiditatea din păr. La scurt timp, părul devine fragil și tern, ceea ce deseori duce la subțierea firului de păr. Din păcate, nu există nicio procedură care presupune folosirea căldurii care să nu provoace deteriorarea părului. Aceasta înseamnă că folosirea plăcii cu regularitate este un obicei iresponsabil și nociv? Desigur că nu, dacă folosiți Nanoil Heat Protectant Spray. Cu acest produs, nu va trebui să renunțați la coafurile preferate.

De ce Nanoil Heat Protectant Spray este produsul perfect pentru dumneavoastră?

Utilizatorii din toată lumea adoră acest spray de protecție termică. Aceștia susțin că lasă părul mai puternic și mai sănătos. Protecția împotriva temperaturilor de până la 220 °C menține părul hidratat, sigilând apa în interiorul tulpinii. Fără îndoială, Nanoil Heat Protectant Spray este un cosmetic multifuncțional care combină proprietățile a câtorva produse de păr. Unul dintre motivele pentru care spray-ul Nanoil este atât de puternic este inluderea în formulă a proteinelor de mătase. Aceste molecule mici previn eficient deshidratarea și aspectul tern al părului. Astfel, dacă visați la un păr fabulos și strălucitor, catifelat și ușor de silizat, Nanoil Heat Protectant Spray este, cu siguranță, cea mai bună opțiune.

Beneficiile utilizării produsului de protecție termică Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray oferă numeroase beneficii părului. Iată la ce vă puteți aștepta după pulverizarea acestui produs înainte de stilizarea termică a părului.

  • Previne deteriorarea termică provocată de stilizarea termică și expunerea la soare.
  • Netezește cuticulele pentru un păr strălucitor și mătăsos.
  • Facilitează stilizarea, aranjarea coafurii și perierea părului.
  • Combate electrizarea și efectul static.
  • Ține sub control firele de păr rebele.
  • Conține ingrediente de top.
  • Are un miros plăcut.
  • Lasă părul frumos, moale și neted.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să uitați să aplicați spray-ul de protecție termică Nanoil dacă folosiți dispozitive de stilizare termică zilnic. Nu contează dacă aveți părul lung sau scurt, des sau fin, Nanoil Heat Protectant Spray este conceput pentru toate tipurile de păr fără excepție. Datorită ingredientelor naturale, nu îngrașă și nu supraîncarcă podoaba capilară. În plus, spray-ul Nanoil este foarte simplu de îndepărtat din păr. Odată ce includeți Nanoil Heat Protectant Spray în ritualul vostru zilnic de înfrumusețare, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la păr. În loc de a lipsi treptat părul de strălucire, putere și rezistență, vă veți bucura de efectul de păr strălucitor, moale și ușor de stilizat, care durează toată ziua.

spray de protecție termică Nanoil

Produse originale Nanoil de îngrijire a părului

Dacă vă întrebați care este cel mai bun loc de unde puteți achiziționa produsele Nanoil originale, vizitați magazinul oficial nanoil.ro. Veți putea descopri și alte produse de înfrumusețare oferite de Nanoil – oferta este foarte variată. De exemplu, puteți cumpăra șampoane micelare, balsamuri bifazice leave-in, măști de păr, precum și uleiuri de plante și seruri faciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *