Este dificil să intensificăm strălucirea părului tern. Există numeroase șampoane care curăță părul, lăsându-l însă lipsit de strălucire și de viață. Produsele de vopsire și stilizare au un efect nefavorabil asupra condiției părului, lăsându-l lipsit de luciu și fragil. Cum să găsim cel mai bun șampon pentru părul tern și obosit? Știm produsul potrivit pentru dumneavoastră. Ați auzit de șamponul micelar pe bază de mătase de la Nanoil? Descoperiți cum transformă părul și de ce este cel mai bine cotat produs.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: descriere și ingrediente

Șamponul micelar pe bază de mătase lichidă de la Nanoil este neted și ușor. Poate fi aplicat cu ușurință la nivelul părului, face spumă și nu îngreunează părul. Este un produs micelar, astfel încât curăță eficient părul de ulei, praf, impurități și reziduurile produselor cosmtice. Produsele micelare sunt concepute pentru a curăța și trata pielea și părul delicat. De aceea, Șamponul Nanoil menține echilibrul pH-ului scalpului și acționeaă ca un agent minunat de spălare. Ce conține formula?

  • Mătase lichidă – cea mai ușoară formă de mătase care pătrunde în structura părului. Nimic nu hrănește părul la fel de eficient precum mătasea. Intensifică strălucirea, netezește și conferă părului un aspect mai frumos. 
  • Proteine hidrolizate de grâu – repară deteriorarea minoră, intensifică strălucirea, lasă părul mai puternic și reduc căderea părului.
  • Ulei de ricin – protejează împotriva deteriorării, întărește și hidratează.

șampon micelar pe bază de mătase lichidă Nanoil

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: efecte

Mătasea lichidă este unul dintre cele mai populare ingrediente. Este recomandată de stiliști deoarece îngrijește perfect, netezește și adaugă strălucire. Astfel, părul devine super neted și ușor de stilizat. Nanoil Liquid Silk Shampoo este primul pas către o coafură perfectă. Cea mai bună substanță pe care o puteți folosi pentru îmbunătățirea părului.

Șamponul micelar Nanoil îndepărtează eficient reziduurile cosmetice, uleiul și impuritățile și hrănește scalpul și părul în același timp. Firele de păr devin moi și strălucitoare. După o singură folosire, părul esre ușor de pieptănat și stilizat, în plus, nu se mai încurcă. 

Deoarece șamponul micelar curăță bine părul, mătasea pătrunde mai adânc în structura firului de păr. Ceea ce veți obține este o îngrijire nutritivă minunată încă din etapa de șamponare. Efectul? Păr curat, hrănit, moale și rezistent, și un scalp sănătos.

Șamponul micelar Nanoil. Cum se folosește?

La fel ca alte șampoane. Distribuiți uniform pe părul umed și spălați podoaba capilară, masând delicat scalpul. Nanoil Liquid Silk Shampoo face spumă perfect și este ușor de clătit. 

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: recenzii

Recenziile entuziasmate se datorează efectelor oferite de șamponul micelar pe bază de mătase. Nanoil oferă produse care vă permit să obțineți un tratament de calitatea celor efectuate în cadrul saloanelor chiar din comfortul casei. Șamponul obține păreri pozitive deoarece este potrivit pentru orice tip de păr, nu se consumă rapid și nu îngreunează părul. Poadoaba capilară se menține netedă, proaspătă și încântătoare.

Nanoil. Puteți obține chiar mai mult de atât!

Mătasea oferă beneficii minunate, astfel încât este indicat să îmbunătățiți acțiunea șamponului cu o mască de păr de înfrumusețare intensă și un balsam ușor leave-in, bogat în mătase lichidă. Descoperiți alte produse minunate Nanoil aici www.nanoil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *