Crăciunul se apropie, deci asta înseamnă că este momentul prielnic să avem deja cadourile pregătite pentru cei iubiți. O altă pereche de șosete, o cravată sau un pachet de dulciuri? Încă eziți? Uită de acele clișeuri de Crăciun. Max Factor oferă niște Pachete de Crăciun superbe după care multe femei ar muri.

Max Factor

Cadou de la Max Factor

Ce vei găsi în acest pachet este fondul de ten Facefinity All Day Flawless și 2000 Calorie culoare negru profund. Primul produs de frumusete are trei caracteristici extraordinare: durează foarte mult timp, protejeaza pielea de razele UV, și acoperă toate imperfectiunile pielii. Fondul de ten Facefinity All Day vine cu 20 SPF, care este o necesitate în timpul iernii pe zăpadă. Este important să nu renunțați la protectia solara in acest sezon rece. Acesta a fost demonstrat, că este la fel de ușor pentru a obține arsuri solare la mijlocul lunii ianuarie, deoarece este în mijlocul iulie.

Producătorul a făcut-vă că există o gamă largă de nuanțe fundației. Puteți alege unul dintre cele șase nuanțe diferite, care ar trebui să se potrivesc cu orice ton de piele. Ce este mare în fondul de ten Facefinity All Day este faptul că este vorba în ambele tonuri de galben și roz. Produsul este închis într-un flacon elegant, de sticlă cu pompa. Acest tip de alimentator permite obtinerea dreptul de suma de fundație, fără a face prea mult mizerie. O pompă de produs este suficient pentru a acoperi întreaga față și zona gâtului. Coerența este lichid, deci este mai bine să-l aplice cu fundație  perie gros kabuki. Producătorul susține că Facefinity toată ziua va dura până la opt ore. Potrivit utilizatorilor, produsul oferă finisaj satinat frumos, fără a provoca gras T-zone, în cazul în set cu pulbere imediat dupa aplicare. Acesta dispare uniform și it works mare ca bază de ochi care face culoarea umbra să vină cu adevărat. Aceia dintre voi, care place produse cosmetice parfum-gratuit, pot fi dezamăgiți. Există un subtil, dar nu copleșitoare trimis la ea. Acest produs poate fi recomandat pentru oricine care suferă de probleme de piele. Fondul de ten Facefinity All Day acoperă toate imperfectiunile pielii fara sa arate cakey și să înfunde porilor. El nu produce erupții sau alergii. Acesta lasă pielea sa respire si să se vindece.

Ce altceva vei găsi în pachetul de față Max Factor de Crăciun? Toată lumea ar trebui să fie mulțumită cu rimelul 2000 calories. Se pare a fi una dintre cele mai populare rimeluri create vreodată. El vine într-o culoare negru ultra-adâncime, care arata măgulitor pe orice femeie. 2000 Calories a fost votat ca fiind rimelul cel mai fiabil al anului 2014. Face genele extrem de groase, dar foarte naturale. El nu strânge genele, murdărește sau obstrucționează. Femeilor îl adoră pentru durabilitatea sa și aplicarea ușoară. 2000 Calories durează mai mult de 12 ore, fără a da jos genele. Puteți aplica două sau mai multe straturi pentru a obține un efect mai dramatic seara. Rimelul usuca rapid, ceea ce poate fi singurul dezavantaj. Pachetul de Crăciun de la Max Factor poate fi achiziționat în mai multe magazine de frumusețe și în TK Maxx. Orice femeie ar fi recunoscătoare pentru acest tip de cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *