În trecut, erau subţiri din cauza pensatului excesiv. Astăzi, sunt întunecate, dese şi naturale. Deşi tendinţele privind forma sprâncenelor se schimbă, metodele de îngrijire rămân la fel. Cel mai bun produs în acest scop este balsamul de sprâncene Nanobrow. Descoperiţi cum acţionează. Poate că vă va face să va îndrăgostiţi de proprii ochi.

Expresia chipului, frumuseţea privirii, a emoţiilor – toate depind de două lucruri: genele şi sprâncenele. Genele pot fi accetuate cu ajutorul unui rimel bun şi a unui balsam de gene. Dar sprâncenele? Trebuie să încercaţi serul Nanobrow.

Avem tendinţa de a uita că în afară de aplicarea fardurilor de pleoape, creioanelor sau pomadelor, este de asemenea necesar să îngrijim condiţia sprâncenelor. Acestea au nevoie de substanţe nutritive pentru a preveni căderea firelor de păr şi pentru a facilita îndesirea sprâncenelor.

Cum să îngrijim sprâncenele?

Unele fete folosesc uleiuri naturale. O alernativă ieftină, uleiul de ricin, face firele de păr mai întunecate, mai strălucitoare şi mai puternice. Aplicarea sa, în orice caz, este problematică deoarece uleiul de ricin are o consistenţă densă.

Alte fete se concentrează pe o alimentaţie corectă, care ar trebui să fie bogată în siliciu, zinc, biotină şi alte vitamine. Din păcate, aceste ingrediente nu au capacitatea de a întări sprâncenele, deoarece sunt esenţiale şi pentru alte părţi ale organismului.

De asemenea, există şi cele care folosesc seruri de sprâncene. Acestea sunt o soluţie bună, dar trebuie să reţineţi că există diferite tipuri de balsamuri concepute pentru diferite tipuri de sprâncene. Acestea diferă în ceea ce priveşte ingredientele, formula şi aplicatorul.

Serul de sprâncene

Utilizarea serurilor de sprâncene are multe avantaje.

Aceste mici fire de păr care formează sprâncenele au nevoie de susţinere pentru a creşte, străluci şi pentru a avea un aspect frumos. Doar un balsam bine alcătuit poate ajuta la obţinerea unor sprâncene mai elastice şi mai întunecate, întărindu-le şi îndesindu-le considerabil.

Cel mai important este să alegem produsul potrivit. Doar un produs precum Nanobrow va susţine şi îngriji sprâncenele.

De ce este Nanobrow cel mai bun produs?

Cum ştiţi dacă acest ser de sprâncene este cel mai bun?

În primul rând – aplicatorul. Aplicarea serului Nanobrow este cât se poate de simplă. Aceasta se datorează, în principal, aplicatorului foarte convenabil şi mic, care aplică cantitatea exactă de produs şi care vă permite să distribuiţi serul prin doar una sau două mişcări.

În al doilea rând – ingredientele. Balsamul de sprâncene nu ar trebui să conţină parabeni, siliconi, coloranţi artificiali şi arome. Serul Nanobrow nu conţine niciuna dintre aceste subtanţe, de aceea, are o acţiune delicată la nivelul pielii. În acelaşi timp, acesta îndeseşte eficient sprâncenele, fiind îmbăgăţit cu extracte de plante şi ingrediente de cea mai bună calitate care stimulează creşterea firelor de păr.

În al treilea rând – formula. Acest tip de produs nu ar trebui să aibă o consistenţă densă pentru a nu alipi firele de păr. Astfel, produsul va fi uşor absorbit.

Nanobrow – proprietăţi

Efectele serului Nanobrow sunt cele mai importante. De obicei, ne uităm la fotografii „înainte şi după” pentru a ne horărî dacă dorim sau nu un anumit produs.

Produsul Nanobrow este o comoară printre alte balsamuri. Acesta oferă rezultate incredibile la cel mai competitiv preţ.

 • Întăreşte bulbii de păr, astfel încât, firele de păr încetează să cadă.
 • Stimulează creşterea unor noi fire de păr.
 • Hrăneşte, asigură un nivel corespunzător de hidratare, întăreşte şi regenerează.
 • Întunecă nuanţa sprâncenelor şi le oferă strălucire, astfel încât arcurile par mai pline.
 • Adaugă flexibilitete, facilitând astfel modelarea sprâncenelor.

Cât costă serul Nanobrow?

Multe femei se întreabă care este preţul pentru a obţine sprâncene frumoase. Deseori, nu realizăm căt de mult investim în frumuseţea noastră.

Trebuie să realizaţi, totuşi, că îngrijirea corespunzătoare merită toţi banii. Este cel mai uşor mod de a avea sprâncene bine îngrijite. Atunci când sunt frumoase, sprâncenele nu au nevoie de machiaj. Nu vom simţi nevoia de a le îmbunătăţi aspectul prin machiaj permanent sau henna.

Deşi serul Nanobrow costă mai mult decât uleiul de ricin, acesta susţine complet procesul de creştere a sprâncenelor. Este o achiziţie care vă ajută să economisiţi.

23 Comentarii “Cum acţionează serul Nanobrow? O analiză detaliată a serurilor de sprâncene”

 1. Constanța

  GLAMOUR ABSOLUT! <3

  Răspunde
 2. Ivana29

  Nu am auzit pe nimeni nemulțumit de ser, Nanobrow este, pur și simplu, perfect!

  Răspunde
 3. AlinaMai

  Efectele au apărut în mai puțin de o lună, sunt plăcut surprinsă, acest ser de sprâncene este, într-adevăr, extraordinar!

  Răspunde
 4. Diana

  Cosmeticiana mea mi-a recomandat Nanobrow și îi sunt foarte recunoscătoare pentru că acționează perfect și zi de zi dau de câte un articol ca asta – Nanobrow primește recenzii bune și are ingrediente excelente!

  Răspunde
 5. nana

  am folosit ser de gene pe sprâncene, dar acum am cumpărat nanobrow și aplicarea este mult mai ușoară

  Răspunde
 6. Ali

  Sunt de acord cu această postare, și eu am cumpărat Nanobrow și este incredibil!

  Răspunde
 7. Geanina

  Ulei de ricin…eh, nici nu vă chinuiți.

  Răspunde
  • Mariana B

   Uleiul de ricin pentru sprâncene nu acționează la fel de bine ca un ser profesional cu ingrediente de calitate.

   Răspunde
 8. Felicia M.

  Poate sa-mi spună cineva daca poate fi aplicat dupa boala? Mi-am pierdut sprancenele dupa chemoterapie si caut un produs care sa ma ajute.

  Răspunde
  • Veronica

   Felicia, nanobrow contine multe substante sutritive si multe extracte de plante, cred ca il poti folosi

   Răspunde
 9. Simona

  Am scris o recenzie despre Nanobrow pe blogul meu. Este incredibil! Cel mai bun ser de sprâncene la care poți visa pentru sprâncene care cândva erau rare, dar acum sunt dese și frumoase <3

  Răspunde
 10. Miau

  In sfarsit, ceva care hraneste si regenereaza sprancenele, fantastic!

  Răspunde
 11. regina

  pot sa-l cumpar din magazin? sau doar online?

  Răspunde
 12. Sabrina

  Acționează în 4 săptămâni și este foarte eficient, se aplică ușor, îl recomand, este unul dintre cele mai bune seruri pe care le-am încercat până acum!

  Răspunde
 13. Camelia30

  Eram sceptică despre acest tip de produs, în cele din urmă am cumpărat unul după ce am citit toate recenziile pozitive despre Nanobrow și… sunt complet de acord cu toate! Este eficient, acționează rapid, nu produce probleme, 100% adevărat!

  Răspunde
 14. Expertă în frumusețe

  Este Nanobrow un ser bun? Ei bine, daaa! Știu despre ce vorbesc pentru că asta fac profesional, mă ocup cu tot ce are legătură cu sprâncenele și testez des produse pentru a le recomanda. Acesta este serului meu NUMĂRUL UNU în ultimele luni. <3

  Răspunde
 15. mica alex

  Închide nuanța și face sprâncenele mai groase și mai dese, dar încă nu am scăpat de zonele lipsite de păr. Voi continua să îl aplic!

  Răspunde
 16. Emilia Costea

  L-am cumpărat la preț redus și l-am folosit timp de 4 săptămâni. Sunt șocată de cât de bine acționează xD

  Răspunde
 17. Silvia

  O acțiune revoluționară, Nanobrow m-a scăpat de machiajul permanent!

  Răspunde
 18. Irina P.

  Prefer uleiul de ricin. Poate că are o consistență mai densă, dar este mai ieftin

  Răspunde
 19. elena19

  #nanobrowîntotdeauna

  Răspunde
 20. curioasă

  Care este prețul serului Nanobrow? Pot să-l cumpăr din farmacii?

  Răspunde
 21. Ela89

  Un ser foarte eficient, pentru mine este descoperirea anului pentru că sprâncenele mele refuzau să crească. Doar cu Nanobrow este posibil. Îl recomand!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *