Multe femei sunt mari fani ale machiajului natural. Citiți în continuare dacă vreți să știți cum să-l faceți corect și ce instrumente aveți nevoie pentru asta.

Se întâmplă adesea că, în nici scoala sau la locul de muncă nostru trebuie să urmeze un anumit cod vestimentar. Trebuie să fim atenți să nu poarte culori vibrante, și că pantofii noastre sunt negru si lustruite. „Fără make-up” ar fi o alegere perfecta. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ne oprim să folosim rujul nostru preferat. Bineinteles ca poti. Doar alege nuanta care se va potrivi cu restul aspectului.

Make-up No Make-up

Pasul nr.1

Prima regulă înainte de a pune make-up pe este aceea de a hidrata pielea. Pielea hidratata va organiza un fond de ten bun și o va împiedica să se exfoliere. Apoi se aplică fondul de ten preferat ușor, mediu de acoperire. Noi nu vrem produse de acoperire mare, așa cum de multe ori se uita cakey pe fata si creează „efectul de mască”. Este important să alegeți un fond de ten care este o nuanta mai deschisa decat tonul pielii. Atunci când cumpărați, verificați fondul de ten și vedeți cât de bine se potrivește cu pielea ta, care este pe gât. Fata sau mâinile noastre pot fi bronzate si raspandirea cosmeticelor pe acele părți ale corpului nu va da imaginea corectă dacă produsul este potrivit pentru tine sau nu.

Pasul nr. 2

Ascunde zonele care trebuie acoperite, cum ar fi întuneric sub ochi cercuri sau orice decolorarea pielii. Apoi setați totul cu pulbere transduse. Pune și strat suplimentar de pulbere pe zona T unde pielea devine gras. Pe buzele tale, puteți utiliza fie un balsam de buze sau un ruj în neutru de culoare, bej.

Pasul nr.3

Nu-ți neglija ochii. Umbrele mate, culorile pământului ale ochilor și un rimel negru merg bine cu machiajul ‘no make-up’. Nu uita că modestia este cheia unui aspect natural și sănătos. Prea mult bronz sau ochii prea întunecați ar putea ruina complet machiajul tău natural..

Pasul nr.3, Opțional

Puteți adăuga un pic de blush roz doar pe obraji pentru a arăta proaspăt și tineresc. Pentru a adăuga niște stralucire machiajului dvs. folosiți o cantitate mică de highlighter și se aplică pe pometi si sub sprâncenele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *