Cele mai mari greseli vin prin necunoștința tipului de piele pe care îl avem. Noi ar trebui să fim atente la tenul nostru. Observați cum pielea se comportă atunci când nu există nici un machiaj. În cazul în care strălucește în zona T sau ești uscată pe obraji. Noi le tratăm cu un machiaj puternic, dur și chimic pentru îndepărtarea aneei în timp ce pielea noastră este uscată si sensibilă. Nu există nici un motic pentru care se aplică trei straturi de crema hidratanta daca pielea ta este mixtă! Se face mai mult rău decât bine. Odată ce știm ce tip este, putem alege cu înțelepciune din mai multe produse de ingrijire a pielii.

Starostlivosť1

Agravăm starea pielii noastre este atunci când punem prea multe produse. Hidratante, premier, fonduri de ten, bronzante, spray de fixare etc. Ai lăsat vreodată pielea ta să respire? Acesta este cel mai mare organ al corpului si are nevoie de oxigen. Demachiați-vă de fiecare dată înainte de a merge la culcare și dacă puteți, renunțați la machiaj o zi într-o săptămână. Poate vi se pare greu, dar veți vedea cum strălucește pielea si se regenereaza.

Dacă aveți o problemă de piele și ați citit mii de pagini web cu privire la rutina corespunzătoare a pielii, ați aplicat toate acestea și încă au funcționat – este timpul să schimbi dieta. Nu mai ronțăiți ciocolată și chipsuri de fiecare dată când te enervezi și înlocuiește acest obicei cu morcov proaspăt și mere. Evitati cafeaua, ceaiul, ierburile picante, și, desigur, – toate fast-food-urile. Nu mai mânca cheeseburger cu cola. Cel puțin până când starea pielii se îmbunătățește. Este important să bei cel puțin opt pahare de apa pura. Mananca legume în cantități nelimitate și fructe bogate în apă.

Ultimul factor subestimat de foarte mulți este stresul. Evitați-l cu orice preț. Aflați cum să meditați sau să exersați regulat pentru a elibera tensiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *