Genele naturale sunt adesea indisciplinate și necesită mult efort pentru a le face vizibil curbate și ridicate. Cu toate astea, se pare că există o modalitate de a le îngriji susținut. Acest lucru este posibil datorită liftingului și laminării genelor. Ce este un lifting de gene? Ce este laminarea genelor și cum să găsești produsul potrivit pentru acasă? Următorul clasament cu cele mai bune kituri de lifting și laminare a genelor îți poate fi de ajutor.

Liftingul și laminarea genelor – ce este și cum se face?

Înainte de a trece la cele mai interesante kituri, trebuie să explicăm ce este laminarea genelor și cum arată un lifting de gene. Aceste două tratamente sunt o alegere din ce în ce mai frecventă în rândul clientelor din saloanele de înfrumusețare. Fac adevărate minuni asupra genelor naturale, deschizând vizual privirea.

Să începem cu liftingul de gene. În ce constă el? Această metodă asigură o ridicare și o curbare de durată a genelor naturale. Acest lucru este posibil datorită utilizării unor produse adecvate care modifică structura firului de păr – ele dizolvă mai întâi legăturile de keratină pentru a le reface odată ce genele sunt modelate corespunzător. În acest fel, se poate obține un efect de ridicare și curbare a genelor de lungă durată.

Ce este laminarea genelor? Acest tratament se efectuează, în general, împreună cu liftingul de gene. Laminarea prelungește efectul liftingului, deoarece genele devin mai hrănite datorită aplicării unor produse suplimentare. De asemenea, laminarea permite îngroșarea vizuală a genelor, precum și accentuarea privirii.

Cum se realizează pas cu pas liftingul și laminarea genelor? Contrar aparențelor, este foarte simplu și practic orice femeie poate face acest lucru. Ai putea crede putea că o doar cosmeticiană poate oferi cele mai spectaculoase și durabile efecte, dar laminarea genelor acasă pe cont propriu poate economisi o grămadă de bani, iar rezultatele sunt la fel de uimitoare.

Primul pas înainte de laminarea genelor este curățarea temeinică a acestora și a zonei ochiului de reziduuri de machiaj și alte produse. Pentru această sarcină, se recomandă folosirea unui demachiant fără ulei sau, chiar mai bine – un șampon pentru gene și sprâncene. Apoi, trebuie să tai benzile din silicon (de obicei incluse într-un kit de lifting al genelor) la lățimea potrivită și să le aplici cu grijă pe pleoape. Odată ce benzile sunt în poziție, este timpul să le acoperi cu lipici și să piepteni încet genele pe ele, astfel încât să fie separate cu precizie.

În etapele următoare, produsele din kit se aplică pe gene în ordinea specificată de producător. De regulă, se începe cu un activator, apoi se folosește un neutralizator, urmat de un balsam, cum ar fi un booster cu keratină. Atunci când aplici fiecare produs, este necesar să respecți instrucțiunile privind metoda de aplicare și timpul necesar îainte de a spăla produsul.

După ce toate soluțiile au fost aplicate, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi ușor formele din silicon și să piepteni genele cu ajutorul unei perii speciale sau al unui pieptăn. Așa se realizează liftingul și laminarea genelor. Cât durează efectele? Depinde de kitul ales. În general, te poți aștepta la un lifting și o curbură care durează între 6 și 8 săptămâni.

Liftingul și laminarea genelor – kituri care merită atenție. Clasament al celor mai bune produse

Clasamentul este un ajutor excelent în luarea unei decizii dacă intenționezi să cumperi un kit pentru liftingul și laminarea genelor. Clasamentul de mai jos cuprinde unele dintre cele mai interesante produse de pe piață. Când am vorbit despre kiturile de gene pentru acasă, am luat în considerare, printre alți factori, ușurința aplicării și prețul produsului. Iată cele mai bune kituri pentru laminarea genelor DIY acasă.

1. Kit de lifting și laminare a genelor – Nanolash Lash Lift Kit

cel mai bun kit de laminare a genelor nanolash

Nanolash a lansat unul dintre cele mai bune produse disponibile pe piață – Lash Lift Kit pentru laminarea genelor la domiciliu. Aceasta este o opțiune excelentă pentru femeile care își doresc gene frumoase, sănătoase și, cel mai important, complet naturale. Alegând kitul profesional de laminare a genelor de la Nanolash, vei primi toate produsele și accesoriile necesare pentru tratament.

Kitul Nanolash Lash Lift Kit include:

 • 10 pliculețe de activator
 • 10 pliculețe de neutralizator
 • 10 pliculețe de booster cu keratină
 • adeziv
 • 3 piepteni pentru gene
 • 3 perechi de benzi din silicon

După ce faci un lifting de gene cu acestea, obții un efect de curbare și înălțare a genelor vizibil imediat. Kitul de la Nanolash este benefic și în ceea ce privește formulele produselor. Ele conțin keratină hidrolizată și lanolină. De asemenea, genele vor fi perfect hidratate datorită unei combinații de uleiuri de măsline, avocado, semințe de struguri, nucă de cocos și ulei abisinian. În plus, vor fi strălucitoare și moi datorită mătăsii și pantenolului. Produsele din kit sunt suficiente pentru 10 laminări complete ale genelor, ceea ce face ca raportul calitate și eficiență/preț să fie foarte avantajos.

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Produsul de la MIYA LASH este un kit profesional pentru laminarea genelor care este totodată excelent pentru uz casnic. Nu ne miră popularitatea lui. Este o alegere excelentă pentru orice femeie care caută să cumpere un set complet cu tot ce este necesar pentru liftingul și laminarea genelor la un preț atractiv. Rezultatul utilizării acestui set sunt gene frumos ridicate de la rădăcină, fără a mai fi nevoie de retușuri sau de utilizarea unui ondulator de gene în următoarele 6 săptămâni.

Setul MIYA LASH oferă o gamă completă de produse pentru liftingul și laminarea genelor, plus:

 • baghete de rimel,
 • perii de laminare a genelor în diferite forme,
 • instrument pentru liftingul genelor,
 • plasturi pentru ochi,
 • bigudiuri pentru gene.

3. Kit de laminare pentru gene și sprâncene Protein Reconstruction System Zola

Produsul de la Zola este dovada că nu ai nevoie de un set elaborat pentru a-ți lamina genele acasă. Kitul nu conține niciun accesoriu, iar singurul lucru pe care îl găsești în el sunt 3 produse în flacoane de sticlă. Acestea sunt etichetate cu denumiri și numere. Fiecare dintre ele reprezintă unul dintre cei trei pași care, potrivit producătorului, ar trebui să permită o laminare rapidă a genelor.

Kitul Zola include:

 • Protein Strong Lifting
 • Protein Fixer 
 • Protein Care

Ce înseamnă toate acestea? Prima sticlă este Protein Strong Lifting. Produsul este conceput pentru a deschide cuticula părului și a dizolva legăturile de keratină. Astfel, genele vor fi mai flexibile și mai susceptibile la a lua o nouă formă. Al doilea este Protein Fixer care funcționează foarte simplu. Formula reconstruiește legăturile de keratină, stabilizând curbura creată. Al treilea este Protein Care, care reconstruiește și mai mult genele, conferindu-le strălucire și îngroșându-le vizual.

Laminarea genelor în 3 pași se face la fel ca și machiajul sprâncenelor. Produsele se aplică unul câte unul într-un mod similar cu rimelul, folosind o perie rotundă. În acest fel, marca Zola a găsit o modalitate de a face liftingul și laminarea genelor cât mai ușoară și mai plăcută.

4. Elleebana Lash Lift – kit de lifting de gene pentru începători

În continuare, avem un kit profesional pentru liftingul genelor de la brandul Elleebana. Datorită opțiunii de până la 60 de aplicări, cu condiția ca tratamentele să fie efectuate unul după altul, este o alegere excelentă pentru cosmeticiene. Pentru uz casnic, numărul de aplicări se prezintă din nou bine, deoarece kitul include 15 perechi de pliculețe.

Kitul Elleebana conține:

 • 15 perechi de pliculețe de activator și neutralizator
 • adeziv cu pensulă 
 • benzi din silicon
 • aplicator metalic pentru liftingul genelor 
 • o pensulă
 • spumă de curățare

Dezavantajul setului este însă prețul său ridicat, care poate fi descurajant atunci când îți propui să îl folosești doar de una singură acasă. Pe de altă parte, pentru profesioniști acest lucru nu ar trebui să fie o problemă majoră.

În schimb, posibilitatea de a achiziționa separat fiecare dintre produsele incluse în set trebuie considerată un avantaj.

5. RefectoCil Eyelash Lift

Setul pentru liftingul genelor de la RefectoCil este și el o opțiune interesantă și vine ambalat într-o geantă de machiaj elegantă. Acest set se distinge de celelalte prin aplicarea foarte rapidă. Datorită formulei unice a produselor, liftingul de gene poate fi realizat în doar 13 minute.

Setul conține:

 • 3 perechi de benzi de silicon în mărimi de la S la L
 • 2 tuburi cu o soluție de lifting
 • 2 tuburi de neutralizator 
 • o sticluță cu lipici 
 • un instrument de lifting pentru gene
 • 2 mini boluri
 • 2 pensule

Kitul Eyelash Lift este o alegere excelentă pentru femeile care doresc efectul unor gene vizibil ridicate, mai groase și dramatic curbate, realizabil într-un timp scurt. În urma sa, genele sunt frumos ridicate chiar de la rădăcină, iar efectele se mențin până la 8 săptămâni.

6. Fleeky Lashlift Kit

Un cadou care îți permite să îți laminezi genele acasă? Kitul de la Fleeky va funcționa perfect. Vine într-o cutie elegantă, ceea ce îl face alegerea perfectă drept cadou. Toate ingredientele sunt vegane și netestate pe animale. Trusa conține tot ce ai nevoie pentru lifting și laminare.

Kitul este format din:

 • 2 pliculețe de Lash Lift
 • 2 perechi de benzi din silicon de mărimi S și M
 • lipici
 • 2 perii pentru gene
 • 4 instrumente pentru aplicare
 • un instrument pentru pieptănarea genelor 
 • 2 piepteni

Setul este suficient pentru 2 până la 4 aplicări. Reprezintă o idee excelentă pentru femeile care vor să înceapă aventura cu liftingul și laminarea genelor. Dacă vrei ca conținutul setului să țină mai mult timp, alege Maxi Kit. Acesta este similar, dar cu mai multe produse care permit efectuarea a 5 până la 10 aplicări.

7. Kit de lifting de gene Thuya

Iată un alt kit pentru laminarea genelor foarte interesant. Clasamentul nu ar fi complet fără produsul de la Thuya care este foarte versatil. Asta pentru că poate fi folosit nu doar pentru liftingul și laminarea genelor. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face față sprâncenelor indisciplinate care ies în diferite direcții. Totul datorită formulei speciale a gelului permanent cu acid tioglicolic, care este sigur pentru firele de păr și care permite să le dai forma dorită.

Kitul include:

 • Permanent Gel
 • neutralizator 
 • cremă regeneratoare pentru gene și sprâncene cu ulei de argan
 • bigudiuri pentru gene în mărimea M
 • instrument pentru lifting

Pe lângă tubul de 15 ml de gel permanent, setul include un tub identic de neutralizator și adeziv. Brandul Thuya a inclus în plus un instrument pentru liftingul genelor și o pereche de bigudiuri pentru gene de mărimea M. Sunt disponibile și bigudiuri mai mici sau mai mari, dar trebuie achiziționate separat.

Ce trebuie să ai în vedere înainte de a alege un kit de lifting și laminare a genelor?

Există multe lucruri de luat în considerare înainte de achiziționarea unui kit de laminare a genelor. Clasamentul face referire la doar câteva dintre ele. Pe lângă factori precum prețul, ușurința aplicării și durata tratamentului, trebuie să ții cont și de diverse preferințe personale. Acestea pot include alergii la anumite ingrediente sau propriile convingeri cu privire la anumite branduri.

Atunci când cumperi un kit profesional de laminare a genelor pentru utilizarea la domiciliu, ar trebui să fii atentă dacă este un produs complet. Uneori se întâmplă ca acestuia să-i lipsească accesoriile necesare pentru a efectua tratamentul, ori cele care îl ușurează foarte mult. Cele mai bune kituri de lifting de gene includ tot ce este necesar pentru desfășurarea tratamentului.

Laminarea genelor acasă nu e un tratament foarte dificil. Cu toate acestea, pentru femeile care nu sunt obișnuite să se machieze în mod regulat, procesul poate crea unele dificultăți. În acest caz, liftingul și laminarea genelor acasă ar putea necesita puțin mai mult timp.