Referitor la tipul de petrecere la care mergi în noaptea de Revelion, machiajul este numai sclipitor și cu culori vibrante. Citește în continuare pentru a afla cele mai noi trenduri în aria frumuseții.

Ochiul Smokey a fost foarte la modă pentru mulți ani și în acest an este timpul pentru a accentua diferite părți ale feței – buzele. Buze puternice, vibrante, și chiar strălucitoare în roșu-închis sau violet sunt obligate să atragă atenția tuturor. Cum facem machiajul complet pas cu pas?

newyearmakeup

Durabilitatea look-ul este o necesitate. Tu ar trebui să ai grijă de ea chiar de la bun început. Înainte de a pune ceva pe fata, utilizați un exfoliant delicat pentru exfolierea celulelor moarte și oricăror impurități. Numai atunci, puteți hidrata si tonifia pielea. Asigurați-vă că folosiți întotdeauna o cremă hidratantă de lumină și așteptați până când este complet absorbită, în caz contrar, pudra se poate exfolia cu ușurință. Apoi, utilizați fondul de ten putere de lungă durată. Acoperă nu orice fata, dar, de asemenea gat si decolteu, astfel încât să nu se termina cu efect masca. Este foarte important pentru a acoperi toate imperfectiunile pielii deosebit de intunecate de sub ochi cercuri. În noaptea va fi lungă și nu vrei să te uiți obosit. Puteți utiliza, de asemenea un fond de ten pentru ascunderea petelor pentru a da o formă feței.

newyearmakeup1Pentru a avea aspectul superb al lui Kim Kardashian, aplicați anticearcanul sub ochi și trageți linia până paralel cu nasul. Puteți, de asemenea, lumina fata prin punerea unui fond de ten pentru acoperirea petelor in zona T. Amintiți-vă să amestecați bine toate liniile dure. Trage o linie groasă sub pometi cu un autobronzant mat și pe forehead- pe linia parului. Chiar dacă aveți de gând să vă accentuați buzele în acea seară, ochii tăi nu pot fi neglijati. Folosiți conturul lichid pentru a da ochilor forma dorită.

Rimelul negru sau o pereche de gene false vor completa întregul aspect. În funcție de rochia pe care porți, se potrivește cu rujul pe același ton. Dacă utilizați creion de buze întâi, rujul va dura mult mai mult. Terminați-vă machiajul prin pulverizare eței cu un fixator special, astfel încât să arăți bine până dimineața târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *