Imaginează-ți că te trezești dimineața și observi cât de aspră și tensionată este pielea ta. Asta ar fi, întradevăr, un apel de trezire pentru tine să-ți începi un regim de tratare al pielii sănătos și eficient. Sunt câțiva pași, care dacă sunt neglijați, pot cauza un efect dezastruos de domino al pielii.

În primul rând, este important să utilizați produse corespunzătoare pielii. În fiecare seară îndepărtați urmele de make-up și murdărie, cu un demachiant delicat. Nu utilizați niciodată un săpun obișnuit sau gel de duș. Acestea conțin adesea substanțe chimice dure, care vor provoca pete uscate pe obraji și să nu mai vorbim de iritarea ochilor. În al doilea rând, folosirea unei creme hidratante de calitate de două ori pe zi ar trebui să fie la fel de naturală ca spălatul pe dinți.

dryskins

O dată pe săptămână scăpați de pielea exfoliata cu un scrub. Există multe rețete online cu modul de preparare al unui exfoliant perfect, de casă, cu toate acestea cele mai multe dintre ele sunt prea aspre pentru utilizare pe pielea sensibilă a feței. Nu vrei să ai fața acoperită cu zgârieturi și pete roșii.

Măștile cu nămol pot îmbunătăți, de asemenea, starea tenului tau. Acestea sunt realizate din cenușă de vulcan care au fost uscate pe soare și care sunt pline de vitamine și microelemente. Puteți aplica de exemplu, Masca franceză de nămol verde o dată pe săptămână pentru a oferi o hidratare profundă și detoxifiere. Există o gamă largă de diferite măști, care vor servi la diferite scopuri.
În plus, nu mulți dintre noi realizează faptul că îngrijirea pielii vine din interior. Nu vei vedea schimbări pozitive dacă te concentrezi doar pe creme și purificatoare, dar uiți de dietă. Dacă pielea ta este lăsată și arată obosită, acest lucru ar putea fi primul semn că ești deshidratat. Data viitoare când ți-e sete, ia o sticlă de apă în schimbul dozei de Red Bull. Înlocuiește mâncarea fast-food cu fructe proaspete și legume organice.

Prevenirea vine dintâi, deci trebuie să minimalizezi expunerea la soare dacă nu porți cremă solară SPF. Poate părea irelevant pentru că încă ești tânără, dar când vei îmbătrâni, vei mulțumi pentru acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *