Cine nu ar dori să oprească timpul și să rămână mereu tânără și frumoasă? Toată lumea ar vrea. Da, știm că este imposibil, dar ce zici cel puțin să ascundem semnele de imbatranire intr-un mod eficient? Revlon a creat o pulbere presată special care face ca pielea să arate neteda si întinerită.

Primele riduri pot fi observate in jurul varstei de 35 de dieta noastra, consumul de alcool, fumatul, toate contribuie la starea pielii noastre. Nu este încă un alt aspect pe care nu le putem controla si este codul nostru ADN, care influențează aspectul nostru.

revolt

Datorită „Pudra Compacta Revlon Age Defying DNA”, putem acoperi toate imperfecțiunile noastre și să le facem invizibile pentru alții. Pulberea matifică pielea și este o acoperire medie. Acesta minimalizează aspectul porilor înfundați și uniformizează perfect culoarea pielii. Pudra este ușoară și se îmbină cu pielea bine fără a crea patch-uri cakey.

Produsul este atât de unic datorită multor ingrediente uimitoare care oferă pielii hidratare profundă. Pulberea este bogată in vitamina E, B3, și acid hialuronic. Vitamina E, cunoscută sub numele de vitamina tineretii întârzie procesul de îmbătrânire și hrănește fiecare celulă a corpului. Vitamina B3 îmbunătățește elasticitatea pielii și calmează orice iritatii ale pielii. În cele din urmă, acidul hialuronic umple orice riduri si liniile fine. „Pudra Compacta Revlon Age Defying DNA” este închisă într-o cutie mare și compactă și are o oglindă și o perie mica pentru retușuri rapide.

Aceasta matifică pielea ceea ce face arata luminos, în același timp. Acesta nu conține o cantitate mică de paiete, care oferă pielii o stralucire naturala. Calmează liniile fine si ridurile în timp ce încă arată foarte natural. Selecția de culoare nu este la fel de bogat ca multi ar dori. Ea vine numai în patru nuanțe: ușor, mediu lumină, medii, și profund mediu. Femeile cu tonul pielii mai inchis ar putea avea o problemă în găsirea nuanței potrivite pentru ele. In plus, Revlon a decis să nu elibereze translucid Pudra Compacta Revlon Age Defying DNA, ceea ce ar face alegerea nuanțelor culorilor irelevantă. Produsul nu se oxidează pe piele si este de lunga durata.

Pudra Compacta Revlon Age Defying DNA‘ este produsul pe care orice femeie de vârstă mijlocie l-ar putea avea în rezerva ei de frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *