Arta în make-up nu este ușoară și uneori se fac ani pentru a învăța. Experimentăm diferite cosmetice și de obicei o lăsăm baltă fiindcă efectul nu este cel prezis de noi. Fondul de ten este unul dintre produsele de înfrumusețare care s-au potrivit perfect, altfel s-ar fi ruinat întregul aspect. Știi însă cum să-l alegi pe cel potrivit?

foundation (1)

Aici ai tot ce vrei să știi atunci când vrei să cumperi ultimul fond de ten.

Pasul 1- curățarea tenului

Înainte de a pune ceva pe fata ta, asigurați-vă că este perfect curat si hidratata. Metoda de curățare mai eficientă este folosind frecarea feței. Această metodă poate elimina toate celulele moarte și a impurităților, astfel încât machiaj va organiza pe piele mai bine. Apoi, asigurați-vă că hidrata pielea cu hidratare profunda. Să acorde o atenție la zonele uscate ale feței în special obraji si in jurul nările. Tu nu vrei pulbere setare a fulg off și de a crea patch-uri uscate pe piele.

Pasul 2 Potrivește fondul de ten cu tipul tenului tău

Există diferite tipuri de piele și fiecare dintre ele are nevoi diferite. În cazul în care tenul tau este uscat-alege temelia pe baza de ulei. Pe de altă parte, dacă aveți o piele mixtă care strălucește în zona T, alege pulberea lichidă de matifiere. Putem distinge, de asemenea, fluidele cu acoperire completă pură sau medie. Dacă aveți o mulțime de ascuns, puteți obține pulberea o acoperire completă sau concealler bun. Tu ar trebui să acorzi atenție, de asemenea și ingredientelor anumitui fond de ten. Cu cât este mai natural și liber de orice substanță nocivă cu atât mai bine. Unele tipuri de piele sunt predispuse la eruptii daca sunt tratate cu anumite tipuri de fonduri de ten lichide.

Pasul 3 Vezi nuanța perfectă

Se poate parea ca se potrivește fondul de ten la tonul pielii. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Cea mai importantă regulă este să încercați fondul de ten nu pe fata sau gat, ci pe partea din spate a încheieturii mâinii. Fața ta poate fi bronzata si lumina artificială nu va face dreptatea. În cazul în care produsul se imbina bine pe mâini, înseamnă că este nuanta potrivita pentru tine.

Pasul 4 Folosește diferite nuanțe depinzând de anotimp

Puteți găsi că fondul de ten pe care l-ați utilizat în timpul iernii este un pic prea ușoară pentru vara. În mod similar, pulbere lichid ați achiziționat la sfârșitul primăverii creează masca de fata iarna dumneavoastră, pal ten. Ar fi minunat dacă ai putea avea același produs în 2 polifonice mai ușoare și mai întunecat și să le utilizeze în funcție de sezon.

Pasul 5 Folosiți premierul pentru față

dacă doriți ca machiajul să dureze mult mai mult, utilizați baza de față înainte de a pune fondul de ten. Veți vedea că machiajul nu va necesita nici atingere și va arăta încă proaspăt, chiar și seara.

Pasul 6 Metoda aplicării

Este foarte personal și toată lumea îi place alt mod de aplicare al fondului de ten. Fondurile de ten lichide pot fi aplicate cu o perie groasă sau umede. Fondurile de ten cremoase vor funcționa cel mai bine atunci când utilizați degetele pentru a le încălzi și distribui uniform pe piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *