Indiferent de condiția pielii, serul facial oferă o mulțime de beneficii. Totuși, unele tipuri de piele obțin chiar mai multe. Tenul predispus la rozacee este un exemplu. Straturile sale externe trebuie întărite pentru a avea un aspect sănătos și strălucitor. Astăzi, vă prezentăm noul produs al unei mărci de încredere: Anti-Redness Face Serum.

Dacă tenul este predispus la capilare sparte și roșeață, are nevoie de produse personalizate. Acest tip de ten este extrem de delicat și dificil de îngrijit. Un ser facial bun este esențial deoarece pătrunde prin stratul superficial al pielii și conține mai multe ingrediente benefice decât un produs hidratant sau o cremă facială.

Nanoil & EXPERȚII în dezvoltarea serului

Această marcă oferă 6 seruri diferite, potrivite pentru diferite tipuri și probleme de piele. Fiecare obține numeroase recenzii pozitive din partea utilizatoarelor mulțumite, dar și din partea cosmetologilor. De aceea, credem că noul produs pentru ten predispus la înroșire nu poate și un eșec. Este un succes!

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Nanoil & FORMULA care chiar acționează

O veste bună pentru început: formula nu conține alcool, parfumuri sau alți aditivi iritanți. Nu este pe bază de ulei, ci pe apă, fiind astfel mai eficient pentru tenul care prezintă capilare sparte. Acest ser este conceput în principal din patru extracte de:

  • tei
  • chiparos
  • castan sălbatic
  • Boerhavia Diffusa

Împreună, aceste ingrediente fac minuni, hidratând și hrănind pielea. Desigur, cel mai important efect este că pătrund în piele pentru a sigila și întări capilarele slăbite, oferindu-ne un ten lipsit de roșeață sau vene în formă de pânză de păianjen. 

Veți adora TEXTURA acestui ser

Nanoil este un ser cu textură ușoară și destul de lichidă, astfel încât îl puteți distribui rapid pe toată suprafața feței. Un alt avantaj: este atât de ușor încât nu veți simți că ”purtați” vreun produs pe față. În plus, abia are miros.

Cum se folosește serul anti-roșeață de la Nanoil?

Se poate folosi atât dimineața, cât și seara. Rețineți doar că trebuie aplicat pe tenul curat. Dacă folosiți un tonic facial înainte de ser, substanțele active vor fi absorbite mai bine și atunci când finalizați rutina de îngrijire cu o cremă facială, puteți avea certitudinea că nici apa, nici substanțele nutritive nu vor scăpa prin epidermă.

Cum se aplică mai exact acest ser?

Recipientul dispune de pulverizator, astfel încât serul poate fi aplicat direct la nivelul feței. Doar nu-l atingeți de piele pentru a preveni pătrunderea bacteriilor în recipient. Apoi, masați delicat pielea cu degetele. Nu uitați de pielea gâtului și a pieptului. Și aceasta are nevoie de substanțe nutritive.

Nanoil & PREȚUL care vă va surprinde

Nanoil a demonstrat deja că produsele profesionale nu trebuie să coste o avere. Serul anti-roșeață este încă o dovadă în plus. Este comercializat într-un recipinet mare, conține ingrediente remarcabile, oferă efecte minunate și nu costă mult. Grăbiți-vă și cumpărați acest ser pe www.nanoil.ro înainte de epuizarea stocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *