Ghasel Maltese Honey Body Cream a devenit rapid un bestseller și totul se datorează mierii excepționale de origine malteză. Această cremă de corp de la Ghasel oferă rezultate spectaculoase în timp ce hrănește în profunzime pielea. Hidratarea timp de 24 de ore în orice perioadă a anului este ușor de obținut când folosiți acest produs fantastic.

Maltese Honey Body Cream are o formulă ușoară și catifelată, care se absoarbe rapid și lasă pielea plăcută la atingere. Ingredientele atent selecționate, precum: mierea malteză, untul de shea, uleiul de avocado, vitamina E și B12 sau componentele naturale din plante, sunt secretul ce se află în spatele puterii acestei creme.

Mirosul de miere care vă va alina simțurile…

Mirosul delicat al mierii naturale de origine malteză este deosebit de relaxant – răsfățați-vă masând produsul pe piele prin mișcări circulare. Pielea dumneavoastră se va simți tânără și radiantă.

Maltese Honey Body Cream este o formulă bogată și o adevărată sursă de vitamine care oferă un aspect sănătos și frumos. Rezultatele sunt ușor vizibile după prima utilizare! Proprietățile de vindecare ale cremei malteze și gama largă de antioxidanți oferă un efect excelent anti-îmbătrânire. De asemenea, aceasta combate radicalii liberi, lăsând pielea perfect netedă, fermă și flexibilă. Untul de shea o protejează de radiațiile UV nocive, reține apă în epidermă și face pielea incredibil de moale.

Crema inhibă procesul de îmbătrânire al pielii, îi uniformizează nuanța și o întărește datorită combinației de antioxidanți, tocoferoli și flavonoide prezente în compoziție. Nu veți găsi aditivi nocivi în acest produs natural – fără organisme modificate genetic, siliconi sau alcooli. Cosmeticul face minuni deoarece conține substanțe active care lasă pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp.

cremă de corp cu miere

Maltese Honey Body Cream va fi o alinare pentru orice tip de piele

Este o cremă de corp care se va adapta nevoilor oricărui tip de piele, indiferent de vârstă. Mierea malteză este unică și susține regenerarea pielii, calmează iritația și inflamația. Un set de vitamine și elemente bio este o adevărată doză de hidratare.

Ghasel Maltese Honey Body Cream vă va ajuta să scăpați de celulită și vergeturi. Dacă pielea dumneavoastră este flască, nu are fermitate și nici elasticitate, atunci această cremă este ceea ce vă lipsește. Antioxidanții săi puternici elimină semnele de îmbătrânire și previn formarea ridurilor. Este un elixir al tinereții conceput special să vă satisfacă fiecare nevoie.

Un miros subtil și distinctiv de miere vă va calma simțurile și vă va hidrata în profunzime. Ingredientele întăresc vasele de sânge, iar îmbunătățirea din structura pielii este ușor de observat. Mirosurile naturale, extractele de plante și alte substanțe se vor asigura că pielea dumneavoastră este fermă, bine hidratată și strălucitoare pentru totdeauna.

Simțiți că…

  • …pielea nu este plăcută la atingere?
  • …aveți nevoie de o porție de hidratare?
  • …corpul dumneavoastră și-a pierdut fermitatea și elasticitatea?

Dacă răspunsul dumneavoastră este „da” la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci Maltese Honey Body Cream ar trebui să devină noua alegere de hidratare! Cosmeticul a dobândit multă popularitate în rândul utilizatorilor săi – femei din întreaga lume îi apreciază eficiența. Aveți încredere în acest produs spectaculos de îngrijire a pielii obținut direct din casa mierii!