Introduction

Fiecare femeie își dorește sprâncene perfecte, iar metodele pentru a le obține sunt foarte multe. Una dintre aceste două metode este epilarea cu ata, o tehnică veche, eficientă și minim dureroasă, pe care ai face bine să o încerci.

Ce este epilarea cu ata?

Epilarea cu ata este o tecnică de îndepărtare a părului care implică rulare de ata într-un model anumit, similar cu cel al unui laț. Metoda epilării cu ata este eficientă în îndepărtarea părului din rădăcină, fără să irite pielea cum o face ceara sau alte metode de epilare.

Avantaje epilare cu ata

  • Nu folosește produse chimice. Metoda de epilare cu ata este 100% naturală. Nu există riscul de a dezvolta o alergie sau de a avea o reacție adversă la produse de epilat.

  • Este blândă cu pielea. Spre deosebire de alte metode de epilare, îndepărtarea firului de păr cu ata nu trage de piele, ceea ce reduce riscul de iritare.

  • Nu provoacă riduri. Deoarece nu este necesară tragerea pielii pentru a îndepărta părul, nu apar riduri sau linii fine în proces.

  • Rezultate de durată. Epilarea cu ata îndepărtează părul de la rădăcină, astfel încât rezultatele durează mai mult decât cele ale epilării sau rasului.


© BeautifyMe Blog, toate drepturile rezervate