Strat gros de make-up? Este mai ușor de făcut decât de eliminat. Multe femei au probleme în regimul adecvat de curățare a pielii . Poate fi dificil să elimina trei straturi de rimel rezistent la apă cu demachiantt. Care sunt consecințele acestei neglijențe? Sebum, murdărie, și blocarea porilor creați de inflamație sub piele. Acneea si cosurile sunt doar rezultatul greșit al rutinei de îngrijire a pielii. Exista speranta. Apa micelară poate în mod eficient cu orice impurități ale pielii.

Micellar Water more

Ce este Apa Micelară?

Apa micelară a câștigat sute de inimi feminine de oriunde din lumea aceasta. Eficiența ei poate fi atribuită cu micelele mici. Acele mici bucăți atrag murdăria ca un magnet
Fiecare moleculă închide urmele lăsate de machiaj, murdăria, și uleiul care stă pe piele, le scoate într-un mod eficient și delicat separă stratul protector de piele. Micelele plutesc liber în apă și se agață doar de bucățile murdare, uleioase. Datorită formulei lichide, apa micelară se simte ca un toner, dar este una dintre cele mai adânci demachiante inventată vreodata. Lasă pielea fără tensiune, moale, hidratată, și perfect curată. Multe companii cosmetice tratează apa lor ca demachiantul Sfântul Graal. Într-adevăr, apa micelară este singurul demachiant care poate elimina greu, rezistent la apa fără a deteriora bariera pielii.

Folosind acest tip de demachiant pur și simplu nu ar putea fi mai simplu. Nu ai nevoie nici de oglindă, chiuvetă, sau apă necesară. Se înmoaie un tampon de bumbac cu cantitate mică de apă micelară și frecati usor fata cu el cuo mișcare circulară. Gata cu scuzele cum că sunteți prea obosit pentru a elimina machiajul corect. Acum puteți curăța fața ta foarte ușor cu mingea de bumbac înmuiată în apa micelară. Aceasta va elimina tot machiajul incluziv rimelul rezistent la apă.

Micellar Water

Cui îi este recomandat acest produs?

Fără îndoială, cei care nu au dat prea multă atenție demachierii vor beneficia foarte mult de la utilizarea Apei Micelare. Este un produs care se potriveste liniștitor fiecărui tip de compactare chiar și sensibile. Este recomandabil pentru persoanele cu acnee care se luptă cu supraproducția de ulei, deoarece poate curăța porii și lasă pielea mată. Aceia dintre voi care suferă de orice afecțiune a pielii ar trebui să vă asigurați că pielea este fără praf și bacterii pentru a preveni izbucnirea. Cele mai multe dintre apele micelare disponibile nu au parfum și nici detergenți chimici și parabeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *