Genele false pot adăuga un plus de dramatism și sofisticare aspectului tău, dar stii cum să le îngrijești și să le îndepărtezi corect? Dacă răspunsul tău la această întrebare este nu, atunci acest articol te va ghida prin tot ce trebuie să știi despre genele false. Vom acoperi toate aspectele, de la aplicare până la îngrijire și, în final, îndepărtare.

Aplicarea genelor false

Nu poți îngriji sau îndepărta corect genele false dacă nu știi cum să le aplici corect. Înainte de toate, este esențial să îți măsori ochii pentru a te asigura că genele false se potrivesc cu forma și dimensiunea ochilor tăi. Odată ce ai măsurat, poti folosi un foarfece de manichiura pentru a tăia excesul de la capetele genelor.

Ingrijirea genelor false

Gene false îngrijite

Genele false necesită o îngrijire specială pentru a le menține în formă bună. În primul rând, este esențial să le cureți după fiecare utilizare. Poți face acest lucru folosind o dischetă umedă și un demachiant special. Asigură-te că îndepărtezi toate reziduurile de adeziv și machiaj de pe genelor.

În al doilea rând, este important să ai o cutie de gene unde să le păstrezi atunci când nu le folosesti. Aceasta te va ajuta să le mențineți forma și să evite deteriorarea lor. Asigură-te că le stochezi într-un loc răcoros și uscat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Indepartarea genelor false

Indepartarea genelor false poate părea o sarcină descurajantă, mai ales dacă este prima dată când o faci. Dar nu te îngrijora, cu răbdare și cu tehnica potrivită, este un proces simplu.

  1. Începe prin a îți începe deschide ochii larg și încearcă să tragi încet de genele false. Dacă simți disconfort, opreste-te si încearcă o altă metodă.
  2. Folosește un bețișor de bumbac înmuiat într-un demachiant pe bază de ulei pentru a slăbi adezivul de pe genele false.
  3. Trage ușor de genele false începând din colțul exterior al ochiului. Continuă să tragi până când genele false se îndepărtează complet.
  4. După ce ai îndepărtat genele false, folosește o dischetă de bumbac pentru a șterge reziduurile de demachiant și adeziv de pe genele naturale.

Genele false sunt o metodă excelentă pentru a adăuga volum și lungime genelor tale naturale. Cu toate acestea, ele pot fi deteriorate ușor sau pot cauza probleme dacă nu sunt îngrijite și îndepărtate corect. Prin urmare, este esențial să le îngrijești și să le îndepărtezi în mod corespunzător pentru a menține sănătatea ochilor tăi și a genelor tale.

În încheiere, sperăm că acest ghid te va ajuta să te îngrijești mai bine de genele tale false și că vei putea să le porți cu încredere și stil!