Un ser facial anti-roșeață eficient vă va permite să eliminați venele în formă de pânză de păianjen și senzația de usturime a pielii. Citind mai departe, veți descoperi cele mai bune seruri faciale de pe piață care redau sănătatea și frumusețea tenului predispus la roșeață.

Serul este cel mai bun și ieftin remediu pentru pielea iritată, care prezintă capilare sparte. În plus, este non-invaziv și poate fi aplicat cu ușurință din confortul casei. Produsele hidratante și alte produse de îngrijire sunt, de asemenea, importante, însă serul este cel care pătrunde în cele mai profunde straturi ale pielii pentru a o repara din interior, oferind feței un aspect mult mai frumos. Descoperiți cele mai bine cotate produse, recomandate de experți. Aflați care este cel mai bun ser facial anti-roșeață.

Cele mai bune seruri faciale anti-roșeață [Rezumat]

#1 Nanoil Anti-Redness Serum

Nanoil Anti-Redness Serum

Acest produs s-a dovedit a fi de neegalat. Deoarece are o textură ușoară, se absoarbe rapid, astfel încât nici nu-l veți simți la nivelul pielii. Poate fi aplicat de două ori pe zi și acționează bine sub machiaj. Lista de ingrediente este scurtă și include doar substanțe naturale. Nanoil Anti-Redness Serum îmbunătățește din interior condiția capilarelor datorită extractului de castan sălbatic, făcând venele în formă de pânză de păianjen și petele roșii mai puțin vizibile. Extractele de tei și de chiparos sunt eficiente în calmarea pielii și întăririi barierei naturale de protecție. Produsul are un efect suplimentar anti-îmbătrânire datorită extractului de rădăcină de Punarnava, un antioxidant natural. Chiar dacă este aplicat zilnic, serul va fi suficient pentru un tratament de lungă durată deoarece este comercializat într-un recipient de 1.69-oz. Este disponibil în prezent la un preț bun și puteți afla mai multe detalii vizitând www.nanoil.ro.

#2 Caudalie Vinoperfect Serum

Serul Caudalie este un răsfăț pentru fanele produselor revoluționare de îngrijire a pielii deoarece conține Viniferine care, conform producătorului – este mult mai eficient decât populara vitamina C. Este extras din struguri francezi și acționează pe trei nivele: estompează petele pigmentare, previne apariția unor noi pete și uniformizează tonul pielii. Însă, serul include și câteva parfumuri. Aproximativ 98% dintre ingrediente sunt de origine naturală. Efectele apar după mult timp, dar merită așteptate.

#3 Olehenriksen Truth Serum

Bază de machiaj iluminantă și ser anti-roșeață într-un singur produs? Cu Olehenriksen este posibil! Acest ser aparține gamei de produse pe bază de portocale pentru intensificarea radianței pielii. Desigur, poate fi aplicat și înainte de culcare, dar vă va oferi efecte minunate dacă îl aplicați dimineața. Proprietățile sale se datorează extractelor vegetale de portocale și trandafir sălbatic printre altele, care sunt bogate în vitamina C. Aceste ingrediente oferă serului un miros încântător. Acidul hialuronic, pe de altă parte, intensifică hidratarea și reduce vizibilitatea capilarelor sparte. Datorită aloei vera, pielea iritată este ameliorată imediat după aplicare. În locul unui pulverizator, produsul este echipat cu un aplicator-pompă care are tendința de a măsura o cantitate prea mare de produs, recipientul conțind doar 1 oz. de produs. 

#4 Cosrx Pure Fit Cica Serum

A trebuit să adăugăm acest ser coreean în prezentarea noastră. Este conceput pentru tratarea capilarelor sparte, pielii sensibile și acneei. Extractul de Centella este ingredientul esențial care elimină inflamațiile și reduce vizibilitatea venelor în formă de pânză de păianjen, reparând pielea. În plus, stimulează sinteza colagenului și adaugă elasticitate pielii, menținând-o tânără pentru mai mult timp. Cosrx Pure Fit Cica Serum calmează imediat pielea datorită pantenolului adăugat în formulă. Acidul asiatic întărește bariera naturală de protecție, făcând pielea mai puțin reactivă. Serul hidratează în profunzime deoarece este bogat în alantoină și betaină. Este comercializat într-un recipient mic, dar aveți nevoie de doar două picături pe aplicare. Serul este destul de dens și are nevoie de ceva timp pentru a se absorbi în piele.

#5 Pharmaceris N C-Capilix Serum

Serul are o formulă naturală, doar câteva ingrediente, și nu conține parfumuri sintetice sau pigmenți. Componentele esențiale sunt vitamina C, care estompează hiperpigmentarea, uniformizează tonul pielii și întărește pereții vasculari, și vitamina E care protejează capilarele și previne dilatarea acestora. Pharmaceris N C-Capilix conține și trei uleiuri vegetale care hrănesc și mențin nivelul de hidratare. Utilizarea regulată normalizează producția de melanină și îmbunătățește elasticitatea pielii. Se distribuie cu ușurință la nivelul pielii și poate fi aplicat chiar și de două ori pe zi. Totuși, durează mult până se absoarbe în piele și are tendința de a lăsa un strat uleios. Recipientul are o dimensiune standard pentru un ser facial (1 oz) și un preț foarte bun.

#6 Medik8 Calmwise Serum

Deși nu este conceput special pentru tenul predispus la rozacee, acționează bine și pentru acest tip de ten. Mai întâi, vizează calmarea pielii iritate și calmează, iar apoi întărește batiera de protecție a pielii și reduce roșeața provocată, de exemplu, de capilarele dilatate. Formula nu conține parfumuri sintetice, coloranți, parabeni sau alcool. În schimb, este bogată în teprenonă activă, brevetată, care reduce zonele înroșite. Un alt ingredient puternic este extractul de salvie care contractă capilarele dilatate, curăță și calmează pielea. Medik8 Calmwise Serum este omogen și se absoarbe rapid, lăsând pielea hidratată și ameliorată, fără a o îngrășa sau îngreuna. Din păcate, este comercializat într-un recipient mic și se consumă rapid atunci când este folosit cu regularitate.