Cine nu ar dori să arate ca o regină? Ei bine, să zicem, prințesă? Kate, ducesa de Cambridge, este bine cunoscută pentru machiajul ei perfect. Acum puteți obține cu ușurință un aspect imaculat, fără ajutorul unui make-up artist profesionist. Tot ce trebuie este unul din Rimmel Glam’Eyes HD Glam’Eyes.

Aceste nuanțe combinate sunt moi si se amesteca crearea cu ușurință adânc aspectul de ochi de fum. Datorită pigmentarea bogat, aveți posibilitatea să creați ochi sofisticat make-up cu accident vascular cerebral unic de o perie. Cererea este foarte simplu, dar dacă încă aveți o problemă folosind corect umbrele, puteți afla cum să le folosească de imaginea pe care veți găsi pe partea din spate a paletei. Toate umbre sunt de transfer probei și trebuie să rămână în vigoare pentru timp de ore, fără pete, șifonarea sau decolorare. Urme mici de stralucire face ochii sa straluceasca in lumina soarelui. Ai grijă; ochiul de pisică creat cu ajutorul acestui palet nu se încadrează în codul de rochie de birou. Umbrele Rimmel Glam’Eyes HD au fost de proiectate machiajurile de noapte, puternice. Dacă ai pus umbrele pe pielea umedă, culorile vor apărea mai intense și vibrante.

rimmel-english-rose

Rimmel este o companie Britanică care este mândră de originile sale. Palatul vine într-un recipient din plastic pătrat și umbre care sunt aranjate pentru a a crea steagul Geacului Unit. Numele fiecărui palet, corespune de asemeni la patrimoniul și cultura britanica. Putem alege paletul Black Cab, Purple Reign, English Oak, Green Park și multe altele. În mijlocul fiecărui palet, putem găsi nuanța principală în formă de coroană- semnul mărcii Rimmel. Fiecare palet de Glam ‘Eyes HD contine patru nuante. Gama de culori este largă și toată lumea este obligată să găsească ceva pentru ea.

Pentru a face atingerea rapidă activă, producătorul a inclus un aplicator mic, de burete. Pretul este accesibil si costa 6.99 €, în funcție de magazin. Investește în look-ul plin de farmec chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *