La ce te aștepți de la fondul de ten perfect?’ Tonul pielii inegal și finisajul natural’, vei spune. Acum este posibil datorită lui ‘Teint Miracle’. Acest fond de ten sofisticat se pretinde a fi cel mai bun fond de ten de la Lancôme de până acum.

Produsul vine într-o, de înaltă calitate, borcan de sticlă elegant cu pompa controlabil. Aceasta fundatie Lancôme este un produs pe baza de apa si este dedicat toate tipurile de ten, inclusiv cel gras. Acesta permite pielii să respire și nu bloca porii. Bun pentru a fi utilizate pentru ten sensibil, deoarece nu produce eruptii sau reacție alergică. Consistența fundatiei unde 37% este apa, te face să uitați că sunteți purta machiaj. Deși este acoperire medie este foarte ușor, în același timp.

Alegerea nuantei este cu adevărat impresionantă. Puteți alege de la cald, rece, deget mic sau tonuri gălbui. Toată lumea va fi fericit cand găsește nuanța perfectă. Acoperirea poate fi ușoară pentru a ascunde toate decolorările pielii. În plus, produsul reglează și se topește cu pielea crearea finisaj natural. În funcție de tipul de piele, ea oferă un finisaj de satin frumos. Aceasta nu are 15 SPF mare pentru vara și nu unul perfect, dacă dumneavoastră intenționați să fi luat niște poze.

Teint Miracle’ de la Lancôme nu evidențiază liniile fine si este un produs bun pentru o piele matura. Timpul de uzură a acestui fond de ten este de aproximativ 6 ore. Fără atingere, care nu este ceea ce ne-am aștepta de la un produs de frumusete 28.50 €. Dacă aveți o piele mixtă, trebuie să fii pregătită să folosești o pudră setată pe zona T pentru a scăpa de orice pete uleioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *