Mulți dintre voi ați auzit că Serurile de creștere a Genelor fac miracole pentru genele împrăștiate și scurte. Alegerea acestui tip de produs de pe piață este destul de largă și poate părea dificil să îl alegem. Am ales trei dintre cele mai populare seruri pentru creșterea genelor și le-am dat la niște femei din staff HR. Testul a fost făcut pe o perioadă de 2 luni. Fiecare femeie a aplicat serul de genel înainte de culcare pe pielea curată. Uitați ce am găsit.

rapidlashRapidLash – Jenna Crow
Mi-a luat mai mult de o săptămână până să mă obișnuiesc cu aplicarea Enhancer-ului pe linia genelor. Peria mică a fost un pic rigidă și am simțit că este nevoie de prea mult produsul. Ochii mei au avut ușor senzația de mâncărime la început, dar apoi sentimentul a dispărut. Nu este pur și simplu nici o îmbunătățire în starea genelor mele. Am sperat că genele mele vor fi mai groase și mai lungi, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Trebuie să spun că sunt profund dezamăgită cu acest produs din farmacie.

nanolash4Nanolash – Vivienne Mackintosh
Nu am avut nicio problemă cu aplicarea lui. Se merge fără probleme pe linia genelor. Mi-a plăcut faptul că a nu a avut miros si a fost foarte blând pentru pielea mea sensibilă. Am fost un pic îngrijorată de la începutul testului ca eu sunt alergică la substanțelor chimice din produsele de frumusete, dar nu a cauzat nici o iritație. Dupa prima luna, gene mele erau vizibil mai groase. Acum pot vedea cât de mult au crescut genele mele. Acestea arata fantastic. Ochii mei par mai mari și mai proaspeți. Îmi plac genele mele abundente! Vă recomand Nanolash pentru oricine care dorește să îmbunătățească aspectul genelor lor.

revitalash2Revitalash – Nicole Redman
Rezultatele sunt minunate. Am aplicat o dată pe zi numai pe linia genelor superioare. După produsul a intrat în ochi și am simțit ceva ardere, dar l-am clătit cu apă și a fost mai bine. După acest incident, am fost foarte precaută atunci când am aplicat RevitaLash. Genele mele sunt lungi si groase. Singura reclamație pe care aș putea să o am este că genele sunt drepte și că ele cresc în direcții incomode. Nu este grea orice ondulare a lor. În general, eu sunt multumită de rezultat și cred că acesta este un produs tare, dacă știi că ești atent folosindu-l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *