Uleiul de ricin este un produs versatil și multifuncțional, care este extrem de util în îngrijirea pielii, părului și unghiilor. Milioane de clienți din toată lumea îi apreciază beneficiile. Nu mai este doar un remediu pentru stomac. Cum să-l alegem pe cel mai bun pentru înfrumusețare? Alegeți Nanoil Castor Oil!

Nanoil oferă un ulei de ricin de cea mai bună calitate deoareceeste extras prin presare la rece și deține certificat Ecocert oferit celor mai bune cosmetice naturale. Este alegerea de top pentru ambele sexe. Conține 50 de ml și este echipat cu un aplicator pentru aplicare facilă.

Nanoil organic uleiul de ricin

Organic, nerafinat, cel mai bun

Nanoil garantează cea mai bună calitate. Uleiul conține ce este mai bun în semințele plantei de ricin. Acidul ricinoleic constituie până la 90% din ulei. Abundă în acizi omega, vitamine, minerale și alte substanțe nutritive care ne îmbunătățesc aspectul frumos din cap până în picioare.

Prezintă multe proprietăți, datorită cărora este un produs versatil și multifuncțional de înfrumusețare. Stimulează repararea pielii, previne deteriorarea și, în plus, vă ajută să obțineți păr, gene și sprâncene lungi și dese.

Datorită proprietăților antibacteriene și antifungice, vă va ajuta să soluționați problemele de piele precum acnee sau psoriazis. Veți beneficia de o față minunt de radiantă fără semne premature de îmbătrânire. Această substanță naturală, emolientă menține un nivel optim de hidratare, prevenind pieredrea umidității din epidermă.

Închide delicat la culoare părul și îl hrănește, consolidează și îi menține sănătatea. Îl puteți folosi în numeroase moduri diferite și economisi o mulțime de bani. Un ulei care să înlocuiască toate produsele de înfrumusețare? Este posibil.

Cum se folosește Nanoil Castor Oil?

#1 Tratament de păr cu ulei

Tratament de păr cu ulei

Masați-l cu regularitate la nivelul părului. Rețineți să-l lăsați să acționeze aproximativ 30 de minute și să vă spălați pe cap folosind un șampon cu acțiune moderată. De asemenea, îl puteți folosi pe scalp pentru a stimula bulbii de păr și facilita creșterea și repararea mai rapidă a părului. După câteva săptămâni de astfel de tratament, părul dumneavoastră va crește într-un ritm minunat. Nanoil Castor Oil este, de asemenea, un ser infailibil pentru vârfurile de păr pe care îl puteți folosi pentru a preveni despicarea acestora.

#2 Ser natural de sprâncene și gene

Ser natural de sprâncene și gene

Cu acest ulei, vă puteți consolida sprâncenele și genele. Le întunecă delicat, le consolidează și le conferă rezistență. Vă veți bucura de sprâncene și gene extrem de lungi, dese, accentuate și putermice – acestea vor avea un volum incredibil și o strălucire naturală și vor înceta să cadă excesiv.

#3 Balsam natural de unghii

Balsam natural de unghii

Încălziți uleiul și înmuiați-vă unghiile și mâinile timp de câteva minute pentru repararea și întărirea completă a acestora. Unghiile dumneavoastră vor înceta să se despice sau rupă și mâinile vor fi netede, moi, hrănite și hidratare.

#4 Produs de îmbunătățire a îngrijirii faciale

Produs de îmbunătățire a îngrijirii faciale

Curățarea cu ulei va elimina acneea și alte imperfecțiuni. Amestecați uleiului de ricin – uleiul de bază – cu alt ulei sau apă și spălați fața până când este complet curățată. Veți elimina murdăria, praful, excesul de ulei, etc. de la nivelul pielii. Uleiul de ricin va regla funcționarea glandelor sebacee și va lăsa porii mai puțin vizibili.

#5 Produse DIY de înfrumusețare

Produse DIY de înfrumusețare

Puteți amesteca uleiul de ricin cu un ulei diferit sau alte ingrediente pentru a crea cosmetice unice acasă. Amestecați-le după preferințe pentru a obține cele mai bune amestecuri bogate în vitamine, pline de acizi grași esențiali. Amestecarea unor uleiuri diferite este minunată deoarece acestea se completează reciproc pentru cele mai bune beneficii de înfrumusețare.

Modul de utilizare a produsului Nanoil Castor Oil depinde de voi. Producătorul oferă 50 de mililitri de ulei pur într-un recipient de lux. Vă va ajuta să vă realizați visul de a avea pielea netedă, părul puternic și unghiile sănătoase.