Ce este Bare Minerals®?
Bare Minerals® este linia de cosmetice creată de compania Bare Escentuals infiintata in 1976 in California. Compania, de la bun început a promovat produse cosmetice naturale, care nu conțin ingrediente nocive.

Popularitatea uriasa vine atunci când Fondul de ten Bare Minerals a fost lansat. Acesta a fost promovat ca un fond de ten complet natural și fără conservanți. A fost un progres imens în industria de frumusete. Clienții s-au îndrăgostit de Bare Minerals. Acesta a fost primul fond de ten care nu a continut uleiuri, talc, și parfum fiind foarte atractiv pentru clienții cu pielea sensibila. Formula a fost îmbogățită în mică, oxiclorura de bismut și oxid de zinc, care hranesc pielea și întârzie procesul de îmbătrânire. Fiecare produs Bare Mineral conține, de asemenea dioxid de titan, care imprastie lumina ultravioleta și creează o barieră de protecție împotriva razelor solare. Fiecare produs este marcat cu diferite SPF în funcție de cantitatea de dioxid de titan în formulă.
Primul pas pentru a perfecta piele fara cusur este Bare Minerals Skin Rev-er Upper. Este un produs care netezește suprafața pielii. Acesta trebuie să fie aplicat ca o pregatire inainte de fondul de ten mineral. Acest produs este bogat în vitamine și minerale care hidratează pielea pentru intreaga zi atunci când purtați machiajul. Acesta conține, de asemenea acid salicilic și acid glicolic, care pot curăța porii lăsând pielea curată și netedă.

Bare Minerals Sminke1

Atunci când pielea este gata, poti sa te duci mai departe și se aplică fondul de ten Bare Minerals. Fondul de ten este sub formă de pulbere la vrac așa că trebuie să fie aplicat cu pensula. Ia un pic de pudra pe pensula neatingând orice produs în exces. Fondul de ten mineral este foarte eficient astfel încât chiar și un pic de praf își va face treaba. Chiar dacă aveți pielea uscata, puteți utiliza în continuare fondul de ten sub formă de pulbere . Acest produs mineral este foarte cremos la atingere, nu lasa nici un pete uscate, și nu exfoliază. Indiferent de tipul de piele s-ar putea avea, fondul de ten mineral vă oferă lumină de acoperire medie, pielea goală, și un aspect fresh.

După ce fondul de ten se termină, puteți ascunde toate decolorarea pielii. Compania Bare recomandă utilizarea mică a periei strâns și fondul de ten pentru a acoperi toate imperfectiunile pielii. Apăsând produsul pe piele, putem obține o acoperire completă și ascunde chiar pete foarte intunecate și cercurile. Bare Minerals vă oferă retușul perfect în căutarea machiajului.
Dezavantajul produselor Bare Minerals este acela că este necesară peria. Cosmeticul se vinde pe cont propriu și peria este vândută separat. Dacă nu ești proprietarul unei perii kabuki, va trebui să cheltuiești aproximativ 30 € pe un instrument de machiaj decent.

Cel mai mare avantaj al seriei Bare Minerals este că fondul de ten este sporit la utilizare indelungata. Acesta durează întreaga zi și nu sunt necesare retușuri. Zona T rămâne mată și zonele obrajilor nu devin uscate. Produsele de la Bare Minerals sunt accesibile și orice iubitor de make-up va fi fericit să descopere că societatea vinde seturi personalizate de make-up cu instrumente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *