Știai că fondurile de ten de la Maybelline sunt foarte recomandate de modele? Unul dintre cele mai produse de la Maybelline este fondul de ten lichid SuperStay Better Skin. Dacă vrei să te simți ca un model, poartă-l.

Cum funcționează ColourStay? Producătorul garantează pielea proaspăt fenomenală și falsitatea pielii imediat. Atât vitamina B5, care poate întârzia în mod semnificativ semnele de imbatranire, cât și Sepitonicul M3 neutralizează radicalii liberi. Ingredientele naturale pot întineri și face pielea să respire liber. Fondul de ten Skin SuperStay reduce orice imperfecțiuni și decolorează acoperirile pielii. Formula bogata in Actil C chiar va da culoare pielii.

Better-Skin1

Este întradevăr așa de bună?

Fondul de ten nu este recomandat pentru oricine cu aspect de piele, cum ar fi acneea. Acesta poate fi utilizat de către cei cu ten uscat sau mixt. Este blând cu pielea sensibilă și nu o exfoliază. Acoperirea oferă este de la lumina la mediu, dar unii susțin că puteți obține cu ușurință efectul masca dacă ai pus prea mult de produs. Poate fi dificil să-l distribui cu degetele sau un burete de aceea, cel mai bine este să folosiți peria groasă a fondului de ten.

Fondul de ten de la Maybelline vine în 6 nuanțe diferite. Alegerea nu este bogată și puteți găsi o problemă în găsirea perfectă. Formula SuperStay pare cremoasă și netedă. Atunci când se aplică se usuca repede lăsând pete. Este nevoie de o mulțime de practici și de calificări pentru a se alieza uniform. Finisajul este mat și durează aproximativ 3-4 ore. După acest timp, mici atingeri sunt necesare pentru a menține producția de petrol T-zone la distanta.

Pachetul fondului de ten este elegant și la modă. Ea are o pompă care distribuie cantitatea potrivită de produs. Fondul de ten ColorStay este eficient si dureaza aproximativ 4 luni dacă este folosit zilnic. Prețul variază de la magazin la magazin, dar ar trebui să coste nu mai mult de 9 €.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *