Serul pentru gene este un produs aproape la fel de popular ca și rimelul – a devenit un produs cosmetic obligatoriu și probabil va rămâne în continuare în trusele cu produsele de îngrijire. Nici nu este de mirare, deoarece efectele lui sunt spectaculoase – genele devin lungi, groase și dense. Serul pentru gene reprezintă mai mult decât niște gene false care imită părul natural. Funcționează direct pe genele tale naturale, care cresc mai frumos ca niciodată, fiind susținute de ingrediente de îngrijire de cea mai înaltă calitate. Piața din ziua de azi este plină de multiple seruri de diferite tipuri. Cum îl alegi pe cel mai bun? Citește ghidul nostru.

Ce ser de gene să alegi – ghid

Cum să alegi un ser de gene care să îți ofere rezultate într-adevăr uimitoare? Se pare că nu este un lucru atât de dificil, cât timp cât ții cont de 4 reguli importante:

1. Verifică întotdeauna recenziile despre un produs înainte de a-l cumpăra

Chiar dacă serurile sunt produse cosmetice relativ noi pe piață, acestea au fost deja testate de foarte multe femei. Pe baza opiniilor și testelor lor, au fost create clasamente și postări. Din acest motiv este întotdeauna recomandat să verifici ce ser de gene este considerat ca fiind cel mai bun și care sunt opiniile altora despre el.

2. Nu te lăsa atrasă de un preț mic

Din păcate, un ser de bună calitate are cam același preț ca un rimel popular. Cele mai ieftine dintre ele conțin o cantitate mică de ingrediente de întărire, acestea nefiind capabile să funcționeze asupra rădăcinii firului de păr la fel de eficient. De asemenea, sunt prevăzute cu un aplicator de calitate scăzută, care determină ca produsul să se scurgă de pe pleoape și să îți intre în ochi. Cel mai bun ser pătrunde rapid în piele (se aplică pe pleoapă chiar în spatele liniei genelor) și necesită utilizarea unei cantități foarte mici de produs.

3. Verifică-i compoziția

Știai că majoritatea ingredientelor nutritive din seruri nu îmbunătățesc cu adevărat aspectul genelor? Sarcina unui ser bun este de a întări rădăcina firelor de păr și de a le fixa în foliculii lor, precum și de a stimula creșterea acestora. În mod general, cheratina nu trebuie inclusă în compoziție, deoarece poate bloca creșterea genelo, determinându-le să fie mai fragile și mai predispuse ruperii sau căderii. O idee bună este să susții efectele serului cu un rimel atent selectat, care poate hrăni și proteja în mod suplimentar părul. Cu cât lista ingredientelor este mai scurtă, cu atât mai bine.

4. Evită serurile pentru gene cu perie

Serurile pentru gene prevăzute cu o perie tradițională nu întăresc și nici nu sporesc creșterea genelor. De obicei, astfel de produse doar protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi (îngheț, soare, vânt). Seamănă cu rimelurile condiționate, de aceea astfel de seruri sunt rar întâlnite. Serurile pentru gene cu o perie mică și precisă sunt incomparabil mai bune.