Sprâncene stilizate cu săpun? Bineînțeles! Chiar când am fi crezut că nimic nu ar putea să ne mai surprindă în privința machiajului sprâncenelor, au apărut sprâncenele de săpun, care s-au dovedit a fi un adevărat succes, luând amploare în întreaga lume. O astfel de tehnică de stilizare este unică. În trecut, firele de păr erau stilizate prin intermediul săpunului cu glicerină. Metoda a fost bună, însă nu perfectă. De aceea, există acum multe săpunuri speciale dedicate stilizării pentru sprâncene. Care este cel mai bun? Coninuați să citiți pentru a afla care sunt alegerile noastre de top și pentru a-l alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

CUM SĂ OBȚINEM SPRÂNCENE DE SĂPUN?

Sprâncenele stilizate cu săpun arată extraordinar, iar unii susțin că seamănă cu cele după un tratament de laminare! Acestea sunt uniforme și frumos modelate, delicat periate și puțin rigide, astfel încât efectul poate să dureze și întreaga zi – atât timp cât veți alege cel mai bun săpun pentru sprâncene, desigur. Multe persoane ar dori să își înceapă aventura cu sprâncene de săpun, însă se întreabă cât de dificil este să le obțină. Absolut deloc! Popularitatea acestei tehnici de stilizare a venit din faptul că este ca o joacă de copii! Convingeți-vă singură cum să obțineți sprâncene de săpun pas cu pas:

PASUL 1: Pregătiți sprâncenele

Asigurați-vă că sprâncenele sunt curate, uscate și fără ulei, și că nu există reziduuri de machiaj pe piele. Este recomandat să le curățați cu apă micelară.

PASUL 2: Alegeți un săpun pentru sprâncene

În acest caz, pincipiul „cu cât mai puțin, cu atât mai bine” nu va funcționa. Săpunurile pentru sprâncene sunt mai eficiente dacă sunt utilizate în cantități mai mari. Ideal ar fi ca întreaga baghetă să fie acoperită cu săpun. Majoritatea săpunurilor nu necesită apă sau alte lichide. Acestea pot fi folosite direct.

PASUL 3: Periați firele de păr

Pornind de la linia și marginea inferioară (zona apropiată de nas), mișcați bagheta în sus, pieptănând și stilizând sprâncenele. Firele de păr nu trebuie poziționate aproape vertical – ele pot fi periate spre tâmple. Periajul este ceea ce creează forma dorită. Țineți minte că bagheta trebuie ferm apăsată pe piele. Modelați firele de păr până sunteți satisfăcută cu rezultatul final.

PASUL 4: Lăsați săpunul să se usuce

Acest lucru durează de obicei 1-2 minute. Săpunurile tradiționale pe bază de glicerină necesită mai mult timp pentru a se usca, însă produsele moderne – foarte rapid!

PASUL 5: Completați sprâncenele și colorați-le dacă doriți

Sprâncenele de săpun sunt gata din punct de vedere tehnic, însă dacă observați zone rare, acestea pot fi umplute: alegeți o pudră, o pomadă, un creion sau un stilou. Alegeți produsul în funcție de preferințe – cu siguranță aveți un favorit. Creați fire de păr adiționale acolo unde există lipsuri, sau colorați întreaga sprânceană pentru o definire mai puternică. Asta este tot!

Cel mai bun săpun pentru sprâncene – care merită ales pentru a crea sprâncene de săpun?

Vă întrebați care produs de stilizare merită ales? Care este cel mai recomandat săpun pentru sprâncene? Care este cel mai eficient? Clasamentul nostru ar trebui să înlăture orice îndoială. Faceți cunoștință cu cel mai bun săpun pentru sprâncene și țineți minte că, deși săpunurile obișnuite pe bază de glicerină au fost folosite cu zeci de ani în urmă, acestea nu erau la fel de bune precum cele disponibile astăzi – săpunuri inovatoare care nu se descuamează și care nu necesită amestecul cu apă, fără să creeze sentimentul de piele strânsă.

Cele mai bune săpunuri pentru sprâncene – ALEGERILE NOASTRE DE TOP

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – cel mai bun săpun pentru sprâncene

nanobrow eyebrow styling soap

Cantitate: 30g

Tocmai ați găsit cel mai bun săpun pentru sprâncene! Nanobrow Eyebrow Styling Soap are toate calitățile unui săpun perfect: este suficient de gros, asemănător gelului, nu este lipicios și nici gras. Are o formulă rafinată și o consistență plăcută: stilizarea sprâncenelor folosind acest produs este o adevărată plăcere! Nu e de mirare că este atât de recomandat: oferă cele mai uimitoare efecte, are o cantitate mare și un preț atractiv pentru o calitate ridicată! Desigur, așa cum se potrivește unui săpun remarcabil pentru sprâncene, nu este necesară utilizarea apei: pur și simplu deschideți ambalajul și veți avea un produs gata de utilizat, cu o consistență impecabilă. Acest săpun pentru sprâncene stilizează excelent și nu se descuamează. Puteți uita despre senzația incomodă de piele strânsă! Sunteți gata de un aspect laminat al sprâncenelor? Cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap este posibil! Efectele sunt cu adevărat fenomenale!

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial nanobrow.ro

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Cantitate: 8g

Poate că vă întrebați de ce un produs cu „ceară” în nume este considerat ca și săpun pentru sprâncene. Ei bine, acest cosmetic unic, lansat de către o „regină a sprâncenelor”, este adesea descris ca fiind primul săpun dedicat sprâncenelor care combină calitățile celor două. Este Anastasia Beverly Hills cel mai bun săpun? Este cu siguranță unul genial pe care îl veți iubi pentru eficiența sa și pentru consistența de gel şi ceară. Prețul și cantitatea sunt puțin înfricoșătoare, însă dacă sunteți o fană a produselor lansate de persoane faimoase, atunci este alegerea corectă pentru dumneavoastră – Anastasia Soare este o legendă când vine vorba de industria beauty, motiv pentru care săpunul ei este de asemenea faimos și recomandat.

3. Tood Turn It On Soap Brows – a good brow soap

Cantitate: 57g

Cantitatea acestui săpun este uluitoare. Ar putea eficacitatea lui să vă facă să credeți că acesta este săpunul pentru dumneavoastră!? Probabil, în special dacă apreciați distracția retro și aveți timp pentru a-l amesteca cu apă. În zilele noastre – trebuie menționat – nu este cel mai recomandat săpun pentru sprâncene, chiar dacă la acele timpuri a fost unul dintre cele mai populare. Avantajul său este o listă simplă de ingrediente și eficiența. Prețul nu este neapărat prietenos cu bugetul, însă este de apreciat faptul că ambalajul este reciclabil, iar cerneala folosită pentru imprimarea textului este ecologică.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Cantitate: 20g

Ibra Makeup – a devenit celebru acest săpun datorită faptului că aduce în minte numele unui fotbalist renumit? Ei bine, nu este cel mai bun săpun pentru sprâncene, însă merită menționat în clasamentul nostru. Calitatea nu este cea mai ridicată, recenziile pot dovedi acest aspect. Săpunul pentru sprâncene nu este atât de recomandat: se usucă destul de greu, oferă o fixare decentă și este puțin durabil. Avantajul său este că nu necesită activarea cu apă. Cantitatea săpunului este una medie. Este indicat să faceți un test de alergie înainte de a-l utiliza, pentru a verifica dacă ar putea provoca iritații pielii.

5. West Barn Co. Soap Brows

Cantitate: 25g

Este unul dintre primele săpunuri pentru sprâncene, prin urmare, a avut suficient timp (și fără concurență) să obțină popularitate. În zilele noastre, evităm să folosim săpunuri care necesită apă – West Barn Co. se recomandă să fie activat cu un mist special. De aceea, nu este o alegere comună printre cumpărătorii obișnuiți sau artiștii de machiaj profesional. Poate că, în trecut, obișnuiați să îl utilizați. Dacă sunteți nostalgică în privința acestui aspect – poate că îl veți achiziționa din nou! Însă, dacă apreciați mai mult un săpun calitativ – atunci alegeți câștigătorul din această listă.